Šta je novo?

Philips mp3 player

prdex

Slavan
Učlanjen(a)
28.02.2006
Poena
330
Moja oprema  
Laptop
Hp 123
Evo ja tražio, tražio i tražio player za muziku da ide na punjive baterije, da ima radio i da nije kinesko smeće, i našao sam koji je sve to, čak ima 2Gb i čita wav, a i cena je dobra oko 3500 din.Radi se o Philips Mp3 playeru, e sad na papiru sve je to super, ali pošto nisam nikad čuo Philips playere molio bih nekog ako ima iskustva sa dotičnim da podeli utiske.
Alternativa mi je Sansa Clip, ali zbog bezbroj reklamacija nešto mi se baš ne ide po njega.
Hvala unapred

a neki creative ja sam isto gledao ko i ti ali kad skupim pare uzimama creative-a (ili mozda sony-ja ako budem lood :d)

A koji creative ide na punjive baterije, ima radio, i ima bar 2 gb?

Ja imam neki Philips, koji sam koristio punih 5 god i skoro je crkao dzek za suske. Svojevremeno je bio jedan od retkih punjivih plejera. Sto se kvaliteta zvuka tice, osrednji bi bila prava rec, ako ne i kompliment. Imao je i jednu imbecilnu gresku u samom dizajnu proizvoda. Nije postojala opcija za premotavanje pesama *(npr. ako slusas mp3 izdanje pescanika koje traje 90min a pauze nema vec se iskljuci posle 5 sec na stand by i vrati te na pocetak fajla, to ume da frustrira uzasno) i jos po neki bag, tipa stalno kada se upali krece od prve pesme itd, zatim nikakva podrska preko neta za proizvod i jos po neka sitnica koju sad ne bih da nabrajam..
uglavnom, vrlo subjektivan savet, ako kupujes philips, dobro proveri opcije i komotnost koriscenja..

Mislim da ti je Sansa Clip bolje resenje, mada nisam cuo nista o tom velikom broju reklamacija.

to je bilo još zimus, nova, ispravna serija clipova je odavno u prodaji kod nas. a i zvanični uvoznik je bez problema menjao clipove sa oštećenom baterijom.

Vrh Dno