Šta je novo?

philips monitori

kali

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2007
Poena
319
Nisu isti jedan ima analogni a drugi dvi prikljucak razlikaje u oznaci iza 222EL2SB/ pa sad jedan je kroz 10 (taj nema dvi) a drugi je kroz 00 i taj ima dvi. znaci pre nego sto kupujes obrati paznju na oznaku iza. e sad kakav je kvalitet ja imam 170X5 i to vec 4 godine bio je dosta skuplji od ostalih zato sto je zero dot pixel panel, ali boje na njemu su mi odlicne cymk je isti kao i u stampi. E sad koliko je ovaj model dobar to ne znam ali philips pravi dobre monitore... Pogledaj neki review na netu.

Nisu isti jedan ima analogni a drugi dvi prikljucak razlikaje u oznaci iza 222EL2SB/ pa sad jedan je kroz 10 (taj nema dvi) a drugi je kroz 00 i taj ima dvi. znaci pre nego sto kupujes obrati paznju na oznaku iza. e sad kakav je kvalitet ja imam 170X5 i to vec 4 godine bio je dosta skuplji od ostalih zato sto je zero dot pixel panel, ali boje na njemu su mi odlicne cymk je isti kao i u stampi. E sad koliko je ovaj model dobar to ne znam ali philips pravi dobre monitore... Pogledaj neki review na netu.

hvala studente
meni samo nije jasna cena ovog sto ima DVI ,nekako mi je suvise mala za taj model
ako jos nekog ima sa nekim od ovih monitora neka se javi

pa ne znam sta da ti kazem cini mi da je to neki novi model u pitanju, i nemas testova sa njima ali video sam da ga je neki kupac nahvalio. mislim najbolje da odes u tehnomaniju ako mozes pa da vidis na licu mesta kakav je ili u nekoj vecoj prodavnici... pozz

Oba monitora su odlicna. Mozda Philips nije toliko popularan kao Samsung i LG (kod nas), ali pravi kvalitetnije panele i vrhunske monitore/televizore.

ja imam loše iskustvo, meni je na 220VW8FB probijalo osvetljenje pa skoro više od 50% ekrana sačekao sam kraj garancije i poslao i dobio novi lg, ovaj prethodni je stvarno bio očaj, već posle godinu dana on je počeo da probija i to se sve više i više širilo.

Pa sve zavisi, danas bilo koju tehniku da kupis, prvo se prekrstis :D pa onda kupis, he he, jer je kvalitet katastrofa, ali licno mislim da se Philips malo izdvaja od Samsunga, a o LG da ne pricam kog nikad ne bih kupio. Licno imam monitor (vec 2 meseca) i TV vise od 2 godine i za sada sam zadovoljan. Prosli monitor koji sam imao je bio Samsung i nakon sto mu istekla garancija posle 3 godine poceo je da zeza, ko da ga programirali kad da crkne.

A ja opet imam dobra iskustva sa LG proizvodima :trust:

Sve ti je to lutrija :S:

Pre su se stvari pravile da sto duze traju i da mogu da se poprave, a danas se prave da sto krace traju i da ne mogu da se poprave :mad:

Šta mislite o Philips 221V2AB 21,5'' monitoru? Trenutno je na akciji i košta 8.700 dinara. Za te pare nisam uspeo da nadjem nijedan 22'' monitor, a ni približnih karakteristika.Jedino ako je ova serija Philips monitora toliko loša?!

Nazad
Vrh Dno