Šta je novo?

PHILIPS LX 3900SA - vase misljenje

Učlanjen(a)
13.03.2003
Poena
604
Planiram da kupim kucni bioskop, gledajuci po radnjama i internetu, za oko mi je zapao model PHILIPS LX 3900 SA.
Podrzava sledece formate :
CD, CD-R, CD-RW, DivX, DVD, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, JPEG, MP3, SACD, SVCD, Video-CD
Sto se tice zvucnih standarda tu su :
Dolby Digital, Dolby ProLogic II, DTS Digital Surround, MP3
Snaga je : 325 W
Konacno, cena mi izgleda prihvatljivom - oko 290 e.
Posto se slabo razumem u ove stvari bojim se da se ne zeznem, pa vas molim da mi odgovorite da li je odnos cena/kvalitet OK, da li da razmisljam o nekom drugom modelu i sl ?
Konacno, da li neko od vas poseduje ovaj model i kakva su vam iskustva ?

Deluje interesantno, gde ima da se vidi?

Vec sam ga kupila i to u radnji BG Elektronik preko puta Tasa, bio je poslednji. U Philipsu na Slaviji su rekli da ocekuju isporuku za 20 dana.
Isprobala sam ga u radnji i sada kod kuce, sve je Ok, cita i nase titlove na Divx-u :banana:

Kako to mislis - cita nase titlove? Jel podrzava sva slova sa kvacicama? Znam da Philipsi podrzavaju CE titlove, ali samo u kodnoj strani ISO-8852-2, dok su nasi titlovi uglavnom radjeni u Win CP-1250, tako da neka slova ne prepoznaje dobro.. Ili je Philips mozda ubacio podrsku za Cp-1250 u novi firmware?

Radax ti ga mnogo zakomplikova :D kao sto sam vec rekla, ne razumem se dobro u te stvari, pa ni u ove pojmove koje pominjes. Prodavac mi je na pitanja da li podrzava nase titlove rekao da cisto sumnja i da ih porzavaju samo bioskopi neke firme NEON (ne Neo), pa sam odnela jedan Divx, bez prevelika nade.Ali videlo se, bez č,đ,ć, tu su ubaceni neki simboli tipa ae (spojeno)i sl. Zanimljivo je da se vidi š. Medjutim oni su se izenadili da u radnji imaju takvo nesto,nisu ni znali. Sad ... meni nisu smetali simboli umesto nasih slova pa sam uzela. Malo citas malo slusas, pa skapiras radnju :) .
Ne znam da li sam bila dovoljno jasna, ako te jos nesto zanima slobodno pitaj :wave:

Znaci cita Divx sa titlom? pu al sam se zeznuo.

Stefane pise ti u naslovu teme : PHILIPS LX 3900 SA.
face zao mi je sto si se zeznuo :-(

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno