Šta je novo?

Kućna multimedija Philips ili TCL

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

linama13

Poštovan
Učlanjen(a)
04.11.2019
Poena
55
Potrebna mi je pomoć oko kupovine televizora. Što duže čitam i gledam čini mi se da manje znam.
Pa reko da pitam.

Za sada sam sveo na dva modela
Philips 55pus8558 i
TCL 55c805.

Ili ako imate neki drugi predlog?
Hvala unapred.

Mislim da je 55C805 daleko bolji. Ja bih uzeo Philips zbog Ambilight-a, ali to sam samo ja.

Tcl je miljama jaci tv, mini led, vece osvetljenje, diming zone, zvuk, sve. Ambilight jeste cool imam ga i ja, ali ako ti to nije nepremostivo taj philips nije ni do kolena tcl-u.

Philips bi trebalo da je ips, a TCL VA.
Ne znam šta ti više treba zbog uglova gledanja
Nije mi bitan ugao gledanja
Tcl je miljama jaci tv, mini led, vece osvetljenje, diming zone, zvuk, sve. Ambilight jeste cool imam ga i ja, ali ako ti to nije nepremostivo taj philips nije ni do kolena tcl-u.
Gledam neke testove za mini led I svi su zadovoljni. Valjda neće biti problema. Plus što ima prodižena garancija na 5 godina.
Mislim da je 55C805 daleko bolji. Ja bih uzeo Philips zbog Ambilight-a, ali to sam samo ja.
Ambijent osvetljenje ću lako dodati ako je to jedina prednost.

imam philips imam tcl :)
ali philips oled 65oled706
i tcl sad pre par dana kupio 65c765 (90k) ,
philips= lepsa slika na oledu, ambientlight....android os
tcl - manje para , bolji zvuk, laksa montaza, google os ( noviji 2.5 godine tv).
Ako imas para oled, ako nemas mini led je OK.
Ja bih sada zbog kvaliteta slike gledao mnogo i hisense u7/u8, ali me odbio vida os....

Ambientlight NECES jeftino dodati, kostace te ko OLED da kupis. Te kineske kopije trake i slicno su.....NO COMMENT...i 95% njih radi samo sa spoljnim uredjajima, znachi kao hdmi passthrough , znaci nista shto gledas direkt na tv je uzalud, eventualno ti vredi za tvbog, ps5 ....

imam philips imam tcl :)
ali philips oled 65oled706
i tcl sad pre par dana kupio 65c765 (90k) ,
philips= lepsa slika na oledu, ambientlight....android os
tcl - manje para , bolji zvuk, laksa montaza, google os ( noviji 2.5 godine tv).
Ako imas para oled, ako nemas mini led je OK.
Ja bih sada zbog kvaliteta slike gledao mnogo i hisense u7/u8, ali me odbio vida os....

Ambientlight NECES jeftino dodati, kostace te ko OLED da kupis. Te kineske kopije trake i slicno su.....NO COMMENT...i 95% njih radi samo sa spoljnim uredjajima, znachi kao hdmi passthrough , znaci nista shto gledas direkt na tv je uzalud, eventualno ti vredi za tvbog, ps5 ....
Hvala na detaljnom odgovoru

Vrh Dno