Moj ima oznaku PM na kraju. Verovatno je neka mala razlika u pitanju, ali ko zna. Na sajtovima na zapadu se pominje taj moj model, a ove druge nigde nisam video. Inace, ja sam ga uzeo pre par meseci i tada je bio jedini u Decanskoj ulici, mislim da se radnja zove Techniks ili slicno za 42.000. Istovremeno je BG elektronik imao isti ili vrlo slican (ne znam za oznake na kraju) koji je kod njih bio 46.000. TV ima sve sto treba i sjajnu sliku osim sto nema direktnog vracanja na prethodni kanal. Znas ono kada si na kanalu 8, na primer, i hoces da vidis da li je poceo film na 22, e pa ne mozes da se vratis odmah na 8, vec moras da ukucavas u daljinski sta hoces. To je bez veze, ali sta se moze. Sony je ipak Sony...samo treba suski za njih.
Da dodam da nije lose obilaziti METRO. Iako je u vecini slucajeva u ponudi djubre, nadje se ponekad i nesto dobro. Samo treba biti strpljiv i loviti...kao na pecanju, ha, ha.
Hajde da dodam i ovo u vezi Philips-a. Taj skan na 100 Hz i digitalni skan je izum Philips-a i u punoj verziji kod njih se zove Natural Motion. To je kod njih vrlo skupa igracka i modeli koji to imaju nisu za prosecan dzep. Medjutim, slika im je stvarno fenomenalna posebno kod prikaza brzog kretanja na DVD filmovima. Upecatljivo, zaista. Samo...kosta.