Šta je novo?

Philips ili Panasonic TV ?

profmisha

Slavan
Učlanjen(a)
12.11.2005
Poena
301
Nude mi dva televizora po istoj ceni, Panasonic i Philips, oba sa ravnim ekranom 72 cm.
Koji da kupim?
Cena je 29000

Onaj koji ima bolju sliku za tvoj ukus. Pogledas oba pa odlucis.

Gde ima kod nas Philips "Match line"?
Jel ima neko iskustva sa PANASONIC-om TX29PM1?
27.790din. u "Merkur" centru.

Bolji je TX29PM11 (100 Hz) :smash:

Pa i ovaj ima 100Hz,bar tako pise u "merkur" katalogu.
Inace nasao sam Philips match line u eltimu za 54000 model 29PT9008 za slicne pare
ima i sony KV29FX64.

Nema, to je greška. PM1 je na 50 Hz. :wall:

Ja sam pazario 29PM11 pre par meseci (ima i jos neka slova posle, ali zaboravio sam koja) i to definitivno nema veze sa 29PM1 ili 11 koji se nesto reklamiraju u poslednje vreme po ceni od oko 30.000. 29PM11 koji sam ja pazario bio je 42000, odnosno 46000 din (u BG elektro) u jedine dve radnje gde ih je bilo i taj TV je fenomenalan, ukljucujuci i 100 digital scan. Video sam taj 29PM1 i to nema veze sa ovim modelom.

Ovaj od 27.790din ima 50Hz bila je greska u katalogu.
Ja sam uzeo TX-29PM11P 38000din,ima 100 digital scan,jedva sam ga nasao
u tehnomarketu i to je bio poslednji.Nenac jel to taj model?

Moj ima oznaku PM na kraju. Verovatno je neka mala razlika u pitanju, ali ko zna. Na sajtovima na zapadu se pominje taj moj model, a ove druge nigde nisam video. Inace, ja sam ga uzeo pre par meseci i tada je bio jedini u Decanskoj ulici, mislim da se radnja zove Techniks ili slicno za 42.000. Istovremeno je BG elektronik imao isti ili vrlo slican (ne znam za oznake na kraju) koji je kod njih bio 46.000. TV ima sve sto treba i sjajnu sliku osim sto nema direktnog vracanja na prethodni kanal. Znas ono kada si na kanalu 8, na primer, i hoces da vidis da li je poceo film na 22, e pa ne mozes da se vratis odmah na 8, vec moras da ukucavas u daljinski sta hoces. To je bez veze, ali sta se moze. Sony je ipak Sony...samo treba suski za njih.
Da dodam da nije lose obilaziti METRO. Iako je u vecini slucajeva u ponudi djubre, nadje se ponekad i nesto dobro. Samo treba biti strpljiv i loviti...kao na pecanju, ha, ha.
Hajde da dodam i ovo u vezi Philips-a. Taj skan na 100 Hz i digitalni skan je izum Philips-a i u punoj verziji kod njih se zove Natural Motion. To je kod njih vrlo skupa igracka i modeli koji to imaju nisu za prosecan dzep. Medjutim, slika im je stvarno fenomenalna posebno kod prikaza brzog kretanja na DVD filmovima. Upecatljivo, zaista. Samo...kosta.

Poslednja izmena:
bira je napisao(la):
Ovaj od 27.790din ima 50Hz bila je greska u katalogu.
Ja sam uzeo TX-29PM11P 38000din,ima 100 digital scan,jedva sam ga nasao
u tehnomarketu i to je bio poslednji.Nenac jel to taj model?

Koja je razlika TX-29PM11P u odnosu na TX-29PS11P?

Zavisi koji modeli su u pitanju. Ako je Panasonic TX-29PM11P mogu ti reć da je super (pogledaj samo da nije proizveden u poljskoj oni su jeftiniji i lošiji od "čeških").

Momci, jel moze pomoc oko kupovine Philips matchline polovnjaka?

Posto vidim da ima strucnjaka koji to poznaju a i da ne bih otvarao novi thread moze li neko da mi kaze sta misli o sledecoj mogucnosti koja mi se nudi: polovni Philips Match line oznake 32pw9611/01. Nisam na internetu nasao nista sto bi mi dalo odgovore na vecinu pitanja, barem ne na engleskom. Video sam televizor kako radi i izgleda mi odlicno. Ono sto znam je ono sto sam video i cuo od druga koji ga prodaje, sve u svemu: 16:9 format, 32 incha dijagonala, PiP (valjda, to nisam mogao da se uverim), 100Hz, Dolby pro logic. Crne je boje, ogroman, mislim da je tezak ko tuc. Sve to za 180 evara. Drug se kune da je besprekoran i da ima isti takav kod kuce. Kaze da postoji i varijanta sa malo vecom dijagonalom. Jel vredi ovo da se uzme?

Nazad
Vrh Dno