Šta je novo?

PHILIPS HMP3000/12 HD media plejer

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Gledam da uzmem neki medai player i ako sam dobro ispratio, kod jeftinih MP je problem što ne puštaju DTS zvuk?

Ovaj Philips, prema specifikaciji to radi. Šta još može da bude problem?
Nadam se da korektno prikazuje ŠĐČĆŽ.

Tip
Box Media Player, reprodukovanje svih vrsta multimedijalnih zapisa sa spoljnog memorijskog izvora (USB eksterni hard disk, USB flash, itd.)
Podržani video formati
MPEG1, MPEG2, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Plus™ HD, H.264, MKV, VC-1, WMV (V9), XviD
Podržani audio formati
PCM, MP3, Dolby Digital, DTS, WMA

Podržani formati slika
BMP, GIF, JPEG, PNG, TIFF
Signal
HDTV: 1080p, 1080i, 720p, 576p, 480p; NTSC, PAL
Rezolucija videa
HD 1080p 1920x1080
Tehnologije poboljšanja slike
Video upsampling, Smart Picture, High Def (720p, 1080i, 1080p), Video upscaling
Tehnologije poboljšanja zvuka
Dolby Digital, DTS 2.0 + Digital out
Titlovi
.ass, .psb, .smi, .srt, .ssa, .sub, .txt
Priključci
HDMI (out), RCA (audio + video), USB 2.0 tip A, S/PDIF optički (out), čitač kartica

Moj ti je predlog da obratis paznju da moze da pusta i sa mreze,tj da ima bar Lan.... A jos bolje da ima i dnla serifikat... Pa ti se sire razne miltimedialne mogucnosti... Pisano je o tome ovde....
Ja koristim AppleTv2 sa Xbmc... I svasta tu ima:)

Plejer ima Realtek 1055 čip, kao i Asus oplay mini. Nema nikakav Lan priključak (ukoliko ti je to značajno), što znači da filmove možeš puštati samo preko USB-a to jest fleša ili spoljnog HDD-a ili SD kartice . Ne mogu da ti garantujem za naša slova ali je Philips tu imao uvek dobru podršku. Imaš mini review kupca na slovenačkom sajtu http://www.mimovrste.com/artikel/2240017925/predvajalnik-philips-hmp3000-12#mnenja-uporabnikov hvali ga, pretpostavljam da bi napisao da nema podršku za ščćž.

LAN! Znao sam da propušam nešto u specifikaciji :)

Možda najbitnija stavka obrati pažnju kakvu softversku podršku ima plejer

Model Philips HMP5000 ima ugrađen WIFI, LAN, podržava DTS i DLNA i u Sloveniji košta koliko kod nas košta HMP3000.

Predpostavljam da će se u sledećem uvozu pojaviti i model 5000, ali ne znam kakva bi cena mogla da bude, jer ovog 3000 još ima na lageru kod uvoznika.

Bilo bi odlicno da taj model 5000 bude kod nas ispod 100eur.

Nazad
Vrh Dno