Šta je novo?

Philips Brilliance 15A12TA

mikle

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
jel zna neko nesto 15" monitoru Philips Brilliance 15A12TA.

Ja imam kod kuce 15A, ali mi nisu bas jasne one oznake iza.
Sta te zanima konkretno?

mikle je napisao(la):
jel zna neko nesto 15" monitoru Philips Brilliance 15A12TA.

Ja imam bas taj model. Strava i uzas dobra 15-ica.
Ostra slika, odlicne boje, 800x600 na 100 Hz.
Jeste stariji model. Negde oko 6 godina su matori,
ali odlicno odradjeni, pa im se godine uopste ne primecuju.

imam ponudu da pazarim jedan, nisam znao nista o tom monitoru a nisam uspeo da nadjem nesto konkretno o njemu na netu pa rekoh mozda neko vec zna kakav je.
pretpostavljam da je mator 6-7 godina ali izgleda da je poprilicno kvalitetan model. mislim da mi je lik rekao da ima i ugradjene zvucnike.

Ima i zvucnike i mikrofon. To je svojevremeno bila deluxe 15-ica, ja sam je platio 800DEM. Zvucnici su realno obelezeni kao 2.5W svaki (ne 100W PMPO kao sto znaju kinezi da urade), ali se veoma dobro cuju za svoju velicinu. Mikrofon je upotrebljiv, ali nista posebno, pogotovo sto lako dodje do mikrofonije. Ima umereno ostru sliku, ja ga drzim u 1024x768 u 75Hz, ne znam koji je plafon za 800x600. Jedini trip koji sam primetio je puckanje zvucnika kada je monitor u standby modu, tako da je neophodno iskljuciti ga.

Pazi, ako se dobro secam (a secam se :D) model 15A je postojao u 2 varijante. Glavna razlika je bila u postojanju OSD-a. Model koji sam ja imao, sa dva vertikalna zvucnika sa strtane nije imao OSD, a druga varijanta sa zvucnicima negde pozadi ga je imala. Razlika je uocljiva i po broju tastera na prednjem panelu.
Bez obzira na varijantu, odlicna 15-ica.

Nazad
Vrh Dno