The PunisheR
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.10.2011
- Poena
- 515
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Google Pixel 7 Pro, iPhone 15
- Pametni uređaji
- Huawei GT3 Pro
- Pristup internetu
- Optički internet
Skoro je teca (ko da sam i ja) uzeo ovaj tv. Zanima me da li na android tv-u moze da se omogu instaliranje aplikacija van marketa? Imaju neke app koje su mi must have al gp na tv-u ih ne nalazi, imam apk u tv-u al nmg da ga instaliram jer ne znam da omogucim "nepoznate izvore".
Dalje, da li imate neku preporuku gde mogu da gledam npr filmove ili neki video material u 4k rezoluciji? Jos to nisam video al televizor je i na fullHD bruka, pogotovo ono pozadisnko led osvetljenje.
Predlozite mi sta jos mogu da probam sa njim, jer verujem da ima mnogo mogucnosti, takodje gde to sve da probam? Ima i 3d al nisam nasao nijedan prikladan sadrzaj za njega..
Da li ce moj komp iz opisa da izgura neki 4k video material da pustim na tv-u preko HDMI kabla? Hoce li biti "to to" ?
Probao sam miracast ako se to zove da saljem sliku sa fona na tv, i radi super.
I da, kako da prebacim zvuk sa tv-a na reciver? Nikako nisam uspeo sve lepo da povezem..
Dalje, da li imate neku preporuku gde mogu da gledam npr filmove ili neki video material u 4k rezoluciji? Jos to nisam video al televizor je i na fullHD bruka, pogotovo ono pozadisnko led osvetljenje.
Predlozite mi sta jos mogu da probam sa njim, jer verujem da ima mnogo mogucnosti, takodje gde to sve da probam? Ima i 3d al nisam nasao nijedan prikladan sadrzaj za njega..
Da li ce moj komp iz opisa da izgura neki 4k video material da pustim na tv-u preko HDMI kabla? Hoce li biti "to to" ?
Probao sam miracast ako se to zove da saljem sliku sa fona na tv, i radi super.
I da, kako da prebacim zvuk sa tv-a na reciver? Nikako nisam uspeo sve lepo da povezem..
Poslednja izmena: