Šta je novo?

Philips 8900 Curved

The PunisheR

Čuven
Učlanjen(a)
23.10.2011
Poena
515
Moja oprema  
Mobilni telefon
Google Pixel 7 Pro, iPhone 15
Pametni uređaji
Huawei GT3 Pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Skoro je teca (ko da sam i ja) uzeo ovaj tv. Zanima me da li na android tv-u moze da se omogu instaliranje aplikacija van marketa? Imaju neke app koje su mi must have al gp na tv-u ih ne nalazi, imam apk u tv-u al nmg da ga instaliram jer ne znam da omogucim "nepoznate izvore".

Dalje, da li imate neku preporuku gde mogu da gledam npr filmove ili neki video material u 4k rezoluciji? Jos to nisam video al televizor je i na fullHD bruka, pogotovo ono pozadisnko led osvetljenje.

Predlozite mi sta jos mogu da probam sa njim, jer verujem da ima mnogo mogucnosti, takodje gde to sve da probam? Ima i 3d al nisam nasao nijedan prikladan sadrzaj za njega..

Da li ce moj komp iz opisa da izgura neki 4k video material da pustim na tv-u preko HDMI kabla? Hoce li biti "to to" ?

Probao sam miracast ako se to zove da saljem sliku sa fona na tv, i radi super.

I da, kako da prebacim zvuk sa tv-a na reciver? Nikako nisam uspeo sve lepo da povezem..

Poslednja izmena:
Kakav receiver imaš? Kako se kačiš na njega?
Preko hdmi-ja. Neki yamaha, možda 5 god star. Dvd ubačen preko hdmi-ja u njega, pa iz njega hdmi-om u tv, i sve radi ok što se tiče dvd-ja. Al ne znam kako da tv pušta zvuk preko reciver-a.

Upitanju je yamaha rx-v661

ako imas na TV ulaz,tj izlaz kao sa slike(okvireno Crvenom bojom)spojis sa Optickim kablom sa AV,i imas zvuk(tako je meni spojeno od prvog dana)
2nu0ns4.png

a treba ti ovaj kabl...
2dgpz0o.png

tvoja Yamaha
30vkupl.png

Poslednja izmena:
Predpostavljao sam, al nisam imao kabl. Gde ima da se uzme?
Ja mislio da može sa drugim kablovima.

Vrh Dno