Šta je novo?

Kućna multimedija Philips 718 ili LG C2

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Chaleztz

Zapažen
Učlanjen(a)
23.11.2023
Poena
15
Pozdrav svima!
Imam veliku dilemu oko kupovine 55'' televizora. Dilema je LG C2 i Philips 718(708).
Televizor koristim za gejming 50% vremena i za klasičnu televiziju i filmove drugih 50%.
Pokušao sam da pročitam što je više tekstova na ovu temu, ali bih bio zahvalan za dodatnu pomoć.
Trenutno postoje ponude za oba televizora za 5 godina garancije, što je značajna stvar.
Koliko sam shvatio, C2 iako je stariji model, ima određene prednosti. Sa druge strane, 718 je ovogodišnji model, a ne mogu reći da me ambientlight ne privlači.
Da li neko može da pomogne u donošenju odluke?

Teško da ri neko može pomoči. Stvar je lične preferencije. Kao što si naveo, pročitao si mnogo tekstova, recenzija itd., tako da si verovatno sve tehničke karakteristike uporedio.
Uzmi šta ti se više sviđa i nećeš pogrešiti

Ja mogu samo da ti kažem da je ambilight ok i lepo izgleda. Velika je verovatnoća da ćeš ga koristiti samo par puta i to samo da se hvališ pred drugima, i onda zaboraviti na njega. Tako da nemoj da ti to bude odlučujući faktor.

Juče komšija i ja bili u Tehno.....i da on kupi TV.
Prvo je videći kod mene Ambilight na delu bio "zdravo" zagrejan za Philips 8118/12 od 55". Kada smo videli da taj model nema Android niti Google OS, a Android je obavezan, odustao od kupovine.
Kupio TCL 55C735 sa Google TV za 59999 dinara.

Ja se dvoumim izmedju ova dva
Citao i ovako i onako za oba modela.

Nazad
Vrh Dno