Šta je novo?

Philips 42pfl7662d

daredevil

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2002
Poena
619
Da li neko ima iskustva sa philips lcd tv-om? Pogotovo da li neko zna nesto o modelu iz naslova?

http://www.hdtvtest.co.uk/Philips-42PFL7662D/

Imas tu svasta o tom modelu, a na samom pocetku i objasnjenje zasto je na netu tesko pronaci vise izvestaja o njemu...

Negde na 3. ili 4. strani imas i podesavanja.

Ako si vec kupio ovaj model, napisi molim te gde, po kojoj ceni i kako si zadovoljan njime.

nisam jos kupio tv, planiram da ga kupim posle mora. Cudi me da ovde samo mogu da se cuju iskustva sa Sony-jem, Samsung-om i LG-jem. Kao da Philips, Toshibu i dr niko nekupuje.

Ja imam dosta manji 32PFL7732 ali nisam se pokajao niti jedne sekunde fantastican tv, slika zilet ulaza kamara, crna odlicna pogotovo kada mu dovedes pravi signal onda radi pravo, zeni sam kupio Samsunga i lkolega isto ima samsunga a drugi soni iz one smetljarske serije u, nisu ni do koljena Philipsu.

Meni se takodje najvise svidjaju Philips LCD modeli (prvo sam mislio da su plazme jer su 42 inca) ali sam zaboravio oznake...

Cinjenica je da tih nekoliko modela daju fantasticnu full HD sliku, ali kostaju vise od 250.000 dinara.

Vrh Dno