Šta je novo?

Philips 32PFL5507 ?

Andrija231

Cenjen
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
170
Kako da snimim neku emisiju sa tv-a? Povezao sam ga na wifi, ali kada pritisnem dugme za snimanje recimo na satelitskim kanalima, kaze mi da moram da imam neki tv vodic ili sta vec. Takodje sam prikljucio i externi HDD od 500 GB.

Mislim da snimanje na usb vazi samo za dvb-t. Imam analogne kanale preko antene tako da tu opciju nisam uspeo da iskoristim.

Samo sa digitalnih kanala se moze snimati, i pauzirati na zalost drugacije nema sanse.

Ja recimo kanale na satelitu mogu da pauziram, ali ne mogu da ih snimim. Trazi mi da se snimi preko TV vodica. Medjutim kada udjem u TV vodic nemam opciju za snimanje. Citao sam u USER GUIDE-u, i tamo pise da se mogu snimati samo digitalni kanali. Takodje pise da se mora izabrati odgovarajuca zemlja (Srbija,Nemacka), i tek ako u toj zemlji ima TV vodica onda je snimanje omoguceno. Posto kod nas nema digitalne televizije to dalje implicira da nema ni snimanja :(. Da li postoje neke aplikacije za Smart TV, koje omogucavaju skidanje you tube sadrzaja, ili neki browser koji bolje radi od onog na TV-u (koji baguje neverovatno mnogo) ?

Za mene je smart najveca glupost. Uvek cu ici preko kompjutera na internet jer su mogucnosti daleko vece od onih sto nudi recimo smart tv.

pa deluje malo suludo...da skidas youtube preko Tv-a,a garant imas komp.....:)..a i ti browseri....probao sam na vise uredjaja,pa i na mom tv-u....ako zanemarimo komp.....najbolje se pokazao na Android Tv....cak i na AppleTv radi super,jedino nema podrsku za flash...ali mu zato radi bar html5......najgore se pokazao Sat Risiver sa browserom,pa tv.....:)...

Naravno da imm komp :), ali imam i druga koji ima isti tv, a ni po koju cenu ne zeli da kupi komp :(. Pa eto rekoh da se informisem malo bolje. Danas je resio da ga menja zbog gore navedenog. Uzece neki samsung oko 1500e samo zato sto ima glasovne komande i brzo mu radi browser.

Nazad
Vrh Dno