Šta je novo?

PHILIPS 32PFL5405H

dusanic

Slavan
Učlanjen(a)
22.11.2007
Poena
309
Kakav je,da li ga ima neko,bile bi mi korisne informacije korisnika ili nekog ko zna nesto o ovom modelu,da li cita sa usb(koje formate),i td,hvala.

Ja imam 5404, čita usb odlično većinu xvid formata, mkv ne čita. Oduševljen sam kako radi resize tv slike, pametno odseca crne trake i zumira a ako nema crnih traka oko slike onda radi pametno rastezanje (najmanje deformiše srednji deo a najviše krajeve) tako da gledanje 4:3 sadržaja je više nego korektno.

Korisna informacija Lazo,koliko vidim po netu podrsku za internet@tv nema jel?Jel si ga povezivao sa PC-jem,kakva je slika FULLHD-a?

Moj je hd ready, što je sasvim dovoljno za 32". Slika je dobra, tako da ćeš sigurno biti zadovoljan! Jedini problemnsa povezivanjem sa PC-jem je bilo što mi je proradila slika tek sa trećim hdmi kablom, iako su i prva dva bila ispravna. Doduše na kartici kosristom dvi-hdmi adapter pa kožda on prouzrokuje neku nelompatibilnost. Svejedno sad radi odlično. Korektan TV lepog izgleda i solidnih mogućnosti.

Moj je hd ready, što je sasvim dovoljno za 32". Slika je dobra, tako da ćeš sigurno biti zadovoljan! Jedini problemnsa povezivanjem sa PC-jem je bilo što mi je proradila slika tek sa trećim hdmi kablom, iako su i prva dva bila ispravna. Doduše na kartici kosristom dvi-hdmi adapter pa kožda on prouzrokuje neku nelompatibilnost. Svejedno sad radi odlično. Korektan TV lepog izgleda i solidnih mogućnosti.

Vas dvojica nepricate o istom tv njegov nije full hd?

Vrh Dno