Šta je novo?

Philips 230C1HSB

deksi10

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2006
Poena
395
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel I5-10400F
Matična ploča
MSI H410M-A PRO
RAM
2 x 8GB DDR4 2666Mhz
GPU
EVGA RTX 3050 8GB
Storage
SSD Apacer as2280p4u pro 1TB
PSU
Corsair VX550W
Kućište
Chieftec Dragon
Monitor
Samsung S24C650
Mobilni telefon
Redmi Note 8 PRO
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Sta mislite o ovom monitoru?? Ima ga trenutno na snizenju u metrou za 14900din.. Ima li neko iskustva sa njim?

Ne razmisljaj se uopste!Odlican monitor za taj novac.Slika fantasticna, u odnosu na 22" monitor je po duzini malo veci(za oko 4,5 cm) a po visini su isti.Vidljiva povrsina jeste 23"(58,5cm u dijagonali).Philips "Brilliance 230 c"ima mnostvo konektora na sebi:vga+dvi+hdmi+usb(kao npr.kod skenera)+usb(kao za flesku)+integrisane zvucnike.Izradjen je od sjajne plastike(tzv.piano finish),nema izoblicavanja,ni probijanja po ivicama.uz monitor se dobija naponski+vga+kablic za zvucnike+cak i dvi kabal(+naravno,cd i uputstva)!Ja sam prezadovoljan njime i slikom koju on pruza.Igranje igrica,a ponarocito gledanje filmova(iz kreveta) treba doziveti uzivo,da bi se to docaralo na pravi nacin!Cak i rad u wordu je olaksan-mogu se prikazati istovremeno dve stranice teksta!
Monitor ima mnostvo podesavanja, pa ce ti u startu oduzeti 10-tak minuta vremena oko podesavanja slike koja ce ti najvise prijati.
img0931va.jpg
Moja preporuka!

Poslednja izmena od urednika:
Uzeo sam ovaj monitor jako povoljno (po nabavnoj ceni koja ide za metro) tj. 12000 din. videcemo kako ce se ponasati kada budem malo duze radio u njemu...
Za sada je ok, doduse samo sam pustio jedan pravi FULL HD film da ga isprobam i sve pohvale...

Hehehe dobar je monitor... mislim koliko para toliko muzike... Ja nisam primetio ghostovanje, niti probijanje osvetljenja... doduse nisam ga ni mnogo koristio jer sam na putu.. samo pustio HD film Funny People i odigrao malo Call of Duty i to je to.... Bio sam tanak sa budzetom za monitor, a ovaj dobio po extra ceni... tako da necu da kukam..

Ko ce da mu trazi mane uvek ce ih naci.. ;)

Stvarno ima 23" monitor sa dvi za te pare? Jeste li sigurni? Vidim ima ga u katalogu... ali ima li ga tamo? Je l bio neko skoro?

Poslednja izmena:
Ima, ima, evo uzeo sam ga juce, doduse u Metrou u Kragujevcu, ne znam kakva je situacija u drugim mestima. Inace prvi utisak je odlican, monitor je vrlo lepo odradjen, od kvalitetne plastike. Poseduje sve tri konekcije na sebi (D-sub, DVI, HDMI) kao i USB za koji jos uvek ne znam cemu sluzi :) Kvalitet slike je dobar, odmah se vidi razlika u odnosu na ovaj moj stari Asus VW222s. Probijanje osvetljenja je vrlo malo, samo po gornjim ivicama. Sve u svemu, zadovoljan sam. :wave:

Ne razmisljaj se uopste!Odlican monitor za taj novac.Slika fantasticna, u odnosu na 22" monitor je po duzini malo veci(za oko 4,5 cm) a po visini su isti.Vidljiva povrsina jeste 23"(58,5cm u dijagonali).Philips "Brilliance 230 c"ima mnostvo konektora na sebi:vga+dvi+hdmi+usb(kao npr.kod skenera)+usb(kao za flesku)+integrisane zvucnike.Izradjen je od sjajne plastike(tzv.piano finish),nema izoblicavanja,ni probijanja po ivicama.uz monitor se dobija naponski+vga+kablic za zvucnike+cak i dvi kabal(+naravno,cd i uputstva)!Ja sam prezadovoljan njime i slikom koju on pruza.Igranje igrica,a ponarocito gledanje filmova(iz kreveta) treba doziveti uzivo,da bi se to docaralo na pravi nacin!Cak i rad u wordu je olaksan-mogu se prikazati istovremeno dve stranice teksta!
Monitor ima mnostvo podesavanja, pa ce ti u startu oduzeti 10-tak minuta vremena oko podesavanja slike koja ce ti najvise prijati.
img0931va.jpg
Moja preporuka!

Xa, xa, hvala na iskustvima i na slici posebno, imam potpuno isti sto za komp, monitor mi stiže sutra, koristiću ga za multimediju i surf, vidim da će potpuno zadovoljiti moje potrebe... :)

Xa, xa, hvala na iskustvima i na slici posebno, imam potpuno isti sto za komp, monitor mi stiže sutra, koristiću ga za multimediju i surf, vidim da će potpuno zadovoljiti moje potrebe... :)

i kakva su tvoja iskustva sa ovim monitorom!?ja hocu da mijenjam monitor pa je jedan od mogucih buducih clanova mog domacinstva i ovaj monitor pa me interesuje kako se tebi cini?

Vrh Dno