Šta je novo?

Philips 220E

OWERKLOKER

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
27.06.2009
Poena
199
Pozdrav.Planiram da uzmem nov monitor ali duze vreme nisam pratio pa bi mi pomoc dobrodosla.
Monitor iz naslova teme bi me izasao 60E(moj Mag 19" dam za 60 i dodam za ovaj) samo me zanima kakav je i da li vredi?

Uzeo sam monitor pa evo da kazem koju rec,ali za pocetak da pitam da li mi neko moze reci najbolja podesavanja za ovaj monitor?
E sad da pocnem...
Prvo sam tokom boot-a imao neke horizontalne i vertikalne linije(vide se samo na crnoj pozadini) i kao neko ometanje(sneg na tv-u).Zatim sam spojio monitor na laptop i sneg je nestao ali se videlo kao neko treperenje slike.Zatim sam uzeo dvi to vga konektor pa spojio monitor preko njega na dvi ulaz na grafi(izgleda da se vga nesto zeznuo) i ukljucio.Sneg je nestao ali se i dalje vidi kao neko podrhtavanje slike(primecuje se samo na crnoj pozadini).Da li se ovo moze srediti nekim podesavanjem ili je tako kako je?
A i cini mi se da se vise primecuju duhovi u pesu nego na mom starom Magu 19".

I meni deluje.A i kad skrolujem na beloj pozadini pocinje da vuce dosta na zuto.I pritom mi nesto ne prija ocima(nekako mi slika nije odgovarajuca) pa cu da vidim da zamenim za neki drugi.
Imas li neki predlog u tom rangu?

Zamenio sam monitor i uzeo sam LG W2243S i slika je bolja,boje su zasicenije,nema vise onoga da vuce na zuto/zeleno pri skrolovanju.
One horizontalne linije na crnoj pozadini su ostale(smetnje) ali to je neki problem do mene.Sve u svemu zadovoljan sam monitorom.Ostaje gorak ukus u ustima sto se tice Philipsa...

Vrh Dno