Šta je novo?

Philips 191ew9fb

Bumbar72

Slavan
Učlanjen(a)
17.10.2008
Poena
301
Zna li neko nešto o ovom monitoru ? U Metro-u košta 7550 d. Plašim se da nije neki za**b u pitanju. Ili da uzmem Benq G2010 WAP - 9600 d. Nije mi toliko bitna veličina tako da bi mi ovaj prvi (zbog cene) više odgovara, mada ne bi, dobar CRT monitor da zamenim sa lošim LCD. Ako neko ima neki predlog u ovom cenovno rangu biću mu vrlo zahvalan.

a samo me zanima kako to da ima drugaciju rezoluciju od ostalih 19" wide modela,nema 1440x900 kao i ostali vec nesto malo manju,1366x768.

usleg cega je to?

18,5 inča.
16/9 odnos stranica. puno bolji za gledanje HD filmova od nekog sa 1440x900, to znam iz iskustva.
a i igre će ti bolje raditi na manjoj rezoluciji, bar sa tom grafičkom.
e što nije takvih bilo kad sam ja uzimao?

Zna li neko nešto o ovom monitoru ? U Metro-u košta 7550 d. Plašim se da nije neki za**b u pitanju. Ili da uzmem Benq G2010 WAP - 9600 d. Nije mi toliko bitna veličina tako da bi mi ovaj prvi (zbog cene) više odgovara, mada ne bi, dobar CRT monitor da zamenim sa lošim LCD. Ako neko ima neki predlog u ovom cenovno rangu biću mu vrlo zahvalan.

Jesi li pazario monitor, i kakav je? Meni treba jedan tako od 19ak incha..

Pozdrav

Interesantan monitor kako za filmove tako i za one sa slabijim grafickim karticama.

Vrh Dno