Šta je novo?

Philips 170b5 GDE???

• Začetnik teme Začetnik teme T-Mac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

T-Mac

Slavan
Učlanjen(a)
11.08.2004
Poena
309
Da li je moguce negde naci ovaj TFT???
Ja nisam uspeo. :wall: :wall: :wall:

Ako ne, moze i LG 1730b

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novi thread.>>>

Kakvi su ovi s710n na nasem trzistu posto sam na netu video da ima vise verzija (ima i sa pivot-om)?

Da li treba bas izbegavati Samsunge iz Slovacke kako svi na forumu kazu posto sam u BG nasao samo njih.??
Ljudi hitno mi je do 31.12.04. Bio bih zahvalan da mi neko odgovori.
HELP :Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje

Poslednja izmena:
Bio je tred skoro gde je ortak (implant) jurio Samsunga a da nije iz Slovačke.. Obrnuli smo ceo grad, nema ništa sem Slovačke, i tako on uzeo i.. monitoru ne fali ništa, čovek je hepi i tako to.. Al svejedno, vidi dal možeš da pogledaš monitor, ako je ok, onda..

A sta ne bi trebalo da bude OK na Slovaku???
Kako da to primetim?

Poslednja izmena:
Rano si se setio. Ko je šta uradio do 20. 12. uradio je. Posle toga su i cene skočile 10%, tako da ti je isti djavo, ako kupuješ za mesec dana. A i koliko sam čuo monitora po gradu NEMA. Posle Nove Godine će da bude PUSTOŠ, jer i uvoznici slave do 15. 01. a i prelazak na PDV će stvoriti malko gužvu na carini i oko prilagodjavanja sistema u firmama. Tako da ti je bolje da se opustiš do kraja januara-početka februara, i onda pazariš TFT.
Osim ako ti život nije u pitanju. 😀

notax je napisao(la):
Rano si se setio. Ko je šta uradio do 20. 12. uradio je. Posle toga su i cene skočile 10%, tako da ti je isti djavo, ako kupuješ za mesec dana. A i koliko sam čuo monitora po gradu NEMA.

Znači po tebi je kataklizma, tsunami? 🙂
Uzeo sam juče 710n za ortaka, cena nikad manja, jedino što je bio naručen par dana ranije. Što znači da dileri veštački dižu cene jer je potražnja velika, VP cene se nisu menjale.

Heinz je napisao(la):
Znači po tebi je kataklizma, tsunami? 🙂
Uzeo sam juče 710n za ortaka, cena nikad manja, jedino što je bio naručen par dana ranije. Što znači da dileri veštački dižu cene jer je potražnja velika, VP cene se nisu menjale.

Prijateljica se isto kasno setila da kupuje celu konfiguraciju.
Po firmama bar po 3-4 komponente nema, tako da je nemoguće sklopiti sve na jednom mestu. Najviše fale monitori. I cene su skočile. Lepo sam joj savetovao da se opusti, i kupuje za mesec dana.
Nije da ne može da se sastavi i sada, ali treba da se šeta, da se kupuje na 3-4 mesta, a cene su već otišle gore. Gnjavljenje je 5x veće, a nema uštede u odnosu na početak februara.
Činjenica je da vlada prava paranoja za kupovinu tehničke robe.

Poslednja izmena:
Ma ima svega. samo ako znas prave ,,ljude'' 😀 :d 😉

btw Nasao sam 710n u poslednjem trenutku.
Imao sam prosle nedelje bolju ponudu ali sam i dalje mislio da mogu da nadjem Philipsa pa je sve otislo u *****.

A u subotu su mi sve firme govorile kako ove nedelje stizu novi Samsunzi ali su me kao i obicno :hump:

Nazad
Vrh Dno