Šta je novo?

Phenom II za mase

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
AM3...

...naravno, radi i u AM2+ plocama!

;)

slika013fi1.jpg

mhmmm made in germany... covece ako nista drugo kupio bih ga zbog toga !

kako god... pominje se germany

AHHH kako sam glupo skucao hiljaditi post :d

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
A ima li možda neka DDR2 + DDR3 mutant ploča za AM3 Phenom II - a`la MSI Memory Lover za 775 ?

I jel´ to uopšte moguće ?

A ima li možda neka DDR2 + DDR3 mutant ploča za AM3 Phenom II - a`la MSI Memory Lover za 775 ?

I jel´ to uopšte moguće ?
realno da li ti je to zaista potrebno?

DDR2 i DDR3 ne mogu da rade istovremeno!

A cena ovog 810 gde bi trebala biti orijentaciono?

Poslednja izmena:
Ma sta tesko projektovati. PhII u PDSu 40e jeftiniji u nabavci nego li u ALTIu. IMA LI SMISLA. SRAMOTA ZA NASE DISTRIBUTERE!!!

Poslednja izmena:
realno da li ti je to zaista potrebno?

DDR2 i DDR3 ne mogu da rade istovremeno!

:d

Pa dobro nisam ja pao s´kruške - naravno da DDR2 i DDR3 ne mogu da rade istovremeno :trust:

Mislio sam: da li postoji ploča sa DDR2 i DDR3 slotovima koji će naravno jedan drugog isključivati.
Ovo je super za laki upgrade, kad već AM3 procesori imaju oba kontrolera i da li je to moguće realizovati ?

PS: koliko ja znam ne postoji ploča na kojoj dva memorijska standarda mogu da rade istovremeno

@Nedjo:

- Hajd, molim te, daj AMDov plan Desktop cpu-a za 2009tu. Pocev od ovog PhII pa ostalo. Koji su AM3 koji AM2, oznake, klokovi ... Da napravimo trenutni suma sumarum! :)

@vlawyer
Asrock će pokušati, ako niko drugi :)

Poslednja izmena:
zzorz o cemu ti pricas??
Ajd ti malo ponovo proveri cene ;)

no can do... sorry!

stoo? Pa ljudi su prvi imali Phenom II u zemlji...

Zorz, meni je masina sa Phenomom II stigla iz Alti-ja krajem decembra. Koliko znam, niko pre toga nije imao taj CPU. Nedjo moze pouzdano da ti odgovori ko je prvi dobio procesor.

Mislim da to u krajnjoj liniji u opste nije relevantno za ovu temu, zar ne... Asbis je Master distributer, a Alti Platinum System Provider... drugim recima, Pera Peric ne moze da ode u Asbis i kupi procesor, a u Alti moze i to je jedino sto je bitno!

P.S

Fedja, samo da javim da je ona Altijeva Dragon masina vec nasla kupca ;)

P.P.S

jesi li uzeo X4 810? ;)

@Nedjo:

- Hajd, molim te, daj AMDov plan Desktop cpu-a za 2009tu. Pocev od ovog PhII pa ostalo. Koji su AM3 koji AM2, oznake, klokovi ... Da napravimo trenutni suma sumarum! :)

Zar nije ova lista bila u PII oficijelnom tredu? Mislim da jeste.

@Nedjo:

-Mozes li bar da napises da li je taj Phenom II X4 810 BlackEdition varijanta ili je sa zakljucanim mnoziocem?

Ja mislim da je to regularan tj. locked procesor.Ali to i nije bas toliko bitno ako moze dobro da se klokne preko HTT-a :).

:d

Pa dobro nisam ja pao s´kruške - naravno da DDR2 i DDR3 ne mogu da rade istovremeno :trust:

Mislio sam: da li postoji ploča sa DDR2 i DDR3 slotovima koji će naravno jedan drugog isključivati.
Ovo je super za laki upgrade, kad već AM3 procesori imaju oba kontrolera i da li je to moguće realizovati ?

PS: koliko ja znam ne postoji ploča na kojoj dva memorijska standarda mogu da rade istovremeno

Imam ja neku plochu za P1 radi SD i EDO zajedno :D

Vrh Dno