mhmmm made in germany... covece ako nista drugo kupio bih ga zbog toga !
realno da li ti je to zaista potrebno?A ima li možda neka DDR2 + DDR3 mutant ploča za AM3 Phenom II - a`la MSI Memory Lover za 775 ?
I jel´ to uopšte moguće ?
A cena ovog 810 gde bi trebala biti orijentaciono?
realno, tesko je predvideti gde ce kurs i dolara i dinara biti za dve-tri nedelje, pa je nezahvalno trenutno projektovati cenu.То и мене интересује.
realno da li ti je to zaista potrebno?
DDR2 i DDR3 ne mogu da rade istovremeno!
zzorz o cemu ti pricas??
Ajd ti malo ponovo proveri cene![]()
stoo? Pa ljudi su prvi imali Phenom II u zemlji...
@Nedjo:
- Hajd, molim te, daj AMDov plan Desktop cpu-a za 2009tu. Pocev od ovog PhII pa ostalo. Koji su AM3 koji AM2, oznake, klokovi ... Da napravimo trenutni suma sumarum!![]()
Ovako nešto?
Ja mislim da je to regularan tj. locked procesor.Ali to i nije bas toliko bitno ako moze dobro da se klokne preko HTT-a.
:d
Pa dobro nisam ja pao s´kruške - naravno da DDR2 i DDR3 ne mogu da rade istovremeno :trust:
Mislio sam: da li postoji ploča sa DDR2 i DDR3 slotovima koji će naravno jedan drugog isključivati.
Ovo je super za laki upgrade, kad već AM3 procesori imaju oba kontrolera i da li je to moguće realizovati ?
PS: koliko ja znam ne postoji ploča na kojoj dva memorijska standarda mogu da rade istovremeno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari