probaj da testiras ovo u x64 os-u da vidis da li ce da bude stabilan, ja imam 965BE i u Win7 x64 nema sanse da bude stabilan na 3.9 znaci pukne Linx posle nekoliko tacnije posle 2 testa sto je bas ono bzv, a occt puca posle 4 minuta, dok recimo na 3.8 mogu da vrtim do mile volje, cudna stvar da mi 3dmark vantage prolazi na 3.9 bez problema, e sad sto tice igranja, za primer uzimam NFS Shift koji je osetljiv na CPU, na 3.8 sve glat prolazi igram preko 3 sata, na 3.9 moze da se igra sve ok ali se desava da posle odredjenog vremena pukne win ali ne sa BSOD-om nego iskoci ona tupava poruka Windows must now restart because Plug and Play service stopped unexpectedly, nije malware proverio sam jer desava se da iskace ista poruka i zbog toga, tako da u x64 okruzenju malo je vise nestabilan CPU, mogu u win i na 4 GHz nije mi problem samo sto ne znam kad cu da popasem BSOD... konfa iz potpisa, ajd ako neko zna neku caku kako da proradi na 3.9 stabilno u x64 neka javi... gledao po svim stranim forumima svi se zale na x64 win dok na x86 sve radi kako treba, a iskreno da prelazim na x86 zezace me ram nece da vidi svih 4, tj videce win 7 ali nece da adresira svih 4