edit: Koliko nas ima X3 720BE...
+1
Ja ću tebe da poslušam, pa kada mi istekne oglas za ove stare komponenete, staviti i njih i 720icu na doboš, pa lepo keš u džep i po neki p55 u dućan.
Inače, stvarno me je cpu razočarao što se tiče klokovanja...mada, možda, da ne grešim dušu, je za to kriv i LC 550W. Meni se lepo otključalo 4 jezgro, ali džaba kad neće da mrdne sa više od ~3.1 sa istim.:wall::crash:
MALI OFF: Inače, moram da pohvalim ploču iz potpisa desno, koja je stvarno ekstra i nije bile ni najmanje muke sa oktljučavanjem... (jer mi je otključao neko ko to zna da radi

), ali sam ga ipak posle par dana vratio na 3 jezgra. Prvo je lepo memorija radila na 1450MHz, ali samo winamp i računar je često bio ugašen. Par dana kasnije, kao da mu se zeznuo mem.kontroler i sad radi jedva stabilno na < 1300Mhz a o > taktovima ni govora...
Dao sam 250 eura za ploču, cpu i ram (OCZ 1600) i opet moram da pravim kompromise

Znam da niko ne garantje OC potencijal, ali opet.... Samo da dobijem malo na vremenu, da probam drugi cpu, ram i psu, ako situcaij ostane ista.... dovidjenja am3 - 1156 here I come..
Inače, da napomenem pokretaču teme da i neće dobiti ništa specijalno i da ga ne otključa... Ja bih ga pre držao na 3.6 X3, nego 3.2 X4....a i drugi koliko znam
Poz