Šta je novo?

Phablet do 300eur

Jozef

Cenjen
Učlanjen(a)
17.10.2012
Poena
195
Potreban mi je phablet do 300eur, za zensku osobu. Znaci, performanse nisu prioritet, vec velicina ekrana (naravno, trebalo bi da bude bolji od LG L9 koji zena trenutno ima).
Gledao sam npr Note 3 Neo, koji se uklapa u budzet a ima i odgovarajucu velicinu ekrana. Moze za nekih 285eur da se nadje.
Druga opcija je LG G2, ista cena ali ima manji displej. Znam da je G2 mnogo bolji izbor, i da je za mene ne bih se dvoumio, ali zeni je najvaznija velicina ekrana.
Treci model koji sam razmatrao je Sony Xperia T3. Mada, mi je on nekako najslabiji od sve tri opcije.
Ima li jos nekih modela koji bi mogli da se uzmu u razmatranje?
Necu uzimati preko operatera posto Telenor nema nista u ponudi da valja, vec preko oglasa.

Hvala...

To je odlican model. Uklapa se u budzet. Mada, pomalo je overkill, obzirom da ce 90% vremena da se koristi za facebook i slicno.
U svakom slucaju hvala za predlog.

Ma, drzim se zacrtanog budzeta, inace odo ja i do Note 4 ;)
Za ono za sta ce se koristiti i ovaj recimo Note 3 Neo je i vise nego dobar, ali kad je vec za slicne pare, mozda uzmem i G Pro 2.

Uzimacu nov. U svakom slučaju, žena će da se izjasni koji joj se najviše sviđa. Ionako je ženama uglavnom izgled najvažniji kriterijum.

Hvala svima na predlozima. Ja da biram za sebe, definitivno bih uzeo G Pro 2 i to cu probati da ubedim i zenu. Mada, zene to drugacije gledaju.
Moja preporuka za meizu mx4...Telefon rastura koliko je dobar. Best buy definitivno... I ekran ti je 5.36... Kamera dobra, zvucnik ekstra , ekran vrh i bolji nego na note 3,upoređivao lično... Izbacuje 50.000 na antutu...

Jeste i nije nebitno.. ;) To što ima giga manje ništa ne znači. Brži je i sa 2gb rama od Lg-a. Gustina piksela veća, kamera verovatno bolja. Ekran samo malo lošiji od note 4,bolji od note 3... Jedino što su naši ljudi skeptični kada čuju ime.. Telefon je vrh...

Poslednja izmena:
Jeste i nije nebitno.. ;) To što ima giga manje ništa ne znači. Brži je i sa 2gb rama od Lg-a. Gustina piksela veća, kamera verovatno bolja. Ekran samo malo lošiji od note 4,bolji od note 3... Jedino što su naši ljudi skeptični kada čuju ime.. Telefon je vrh...

Naravno da jeste nebitno. Pogledaj koliko ima Nexus u tom "testu" pa radi bolje od svih. Razliku u gustini piksela ne mozes da primetis sigurno golim okom. Za ekran ne bih da komentarisem, posto si zestoko odvalio. ;)

Svako ima pravo na svoje mišljenje. Stavio sam meizu pored note 4 i note 3 i ortaci i ja smo zaključili isto ono što sam napisao gore. Tvoje je pravo da misliš drugačije. A da sam odvalio, nisam, pogotovo ne za ekran... ;)

Vrh Dno