Šta je novo?

peticija Telekomu

SuperStarr

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5650 (6c/12t) @ 3,7Ghz
Matična ploča
MSI X58
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
256Gb 850Pro + couple of AliExpress SSD's
Zvuk
Creative
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Hello kolege forumaši,

Dobio sam informaciju od "terenca" Telekoma da ako skupim 20 potpisa u ulici i podnesemo to Telekomu, oni bi sproveli optički kabal do nas i postavili Digitalnu centralu kod nas u ulici. Tako su "pokrili" ceo Kotež npr.

Kako smo udaljeni više od 2200m od najbliže sadašnje centrale, svi smo ograničeni na 10Mbps internet još ako neko ima IPTV televizju (kao ja) to je 6Mbps...

Treba mi vaša pomoć, pogotovo nekoga ko je radio slično u prošlosti. Za početak:
  1. Kakvog formata treba biti peticija?
  2. Gde tačno da je podenesemo?

:wave:

1) naziv organa kome se peticija upućuje; 2) ustavni osnov za podnošenje peticije sa zahtevom da se na peticiju odgovori; 3) jasno formulisan zahtev, predlog i sl. podnosilaca; 4) objašnjenje zahteva predloga i sl. podnosilaca predstavke, ako je to potrebno; 5) ime i prezime potpisnika, njihov potpis i adresu stanovanja (svaki drugi podatak s obzirom na formu peticije ne bi bio neophodan); 6) ako se od organa javne vlasti traži da odgovori na peticiju, jasno naznačenje ovog zahteva; 7) ime i prezime, potpis, adresu i jedinstveni matični broj lica koje je pokrenulo peticiju – zastupnika drugih potpisnika povodom konkretnog zahteva.
Mozeš i navesti brojeve mobilnih i emailove potpisnika ali ne moraš.
A predaš je u najbližoj poslovnici MTS-a.

Ne vaze za sve isti arsini i uslovi, jer na primer i oni koji su na 20Metara od centrale
ne daju 50MB brzinu samo 20MB maximum,
a nekome na 100m moze 50 mb brzina. Zatim nekome koji je 1000metara, moze 20Mb a
drugome koji je 300 metara moze samo 10MB brzina.
Vecini se daje samo 10MB od Telekoma... Jer nemaju kapaciteta i ne ulazu u infrastrukturu.
Pricam o manjim zaostalim gradovima. .. bu i sisaju narod kao ovce...
A ne daju da se u istom mestu gradi optika i kablovski brzi i
stabilniji Net pa da da ljudi imaju da biraju, dal SBB dali Vektor, dali Telekom ili Total...

Nazad
Vrh Dno