Šta je novo?

Peticija da se odbanuje user driver !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

psihoyu

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.03.2007
Poena
349
sto je driver banovan ?

Sad se sit nasmejah. Nasao sam jedan od driverovih zadnjih postova:

"Da budesh banovan zbog jednog posta Ovde bar treba da ubijesh nekog da bi bio banovan. Zoni je trebao da bude banovan pre 5 godina a to se desilo tek ove Ja od nastanka foruma govorim kako ovde treba mnogo chvrshca ruka i mnogo rigoroznije kaznjavanje, ali politika je potpuno drugachija od toga, i tu mi ne mozemo da uradimo nishta, samo da ne dolazimo na forum ako nam se ne svidja. Ja sam 2000. godine aktivno posecivao bar 10 podforuma, 2003. godine 5, 2005. godine 3, i danas jedva 2. Doshli su novi ljudi ili su se pojavili do sada neaktivni i odjednom krenuli da se ponashaju kao da su ovde 20 godina, za*ebavaju koga stignu ukljuchujuci i moderatore, i to je sve samo zbog toga shto modovi nemaju skoro nikakva ovlashcenja, a usput je aktivno njih trojica, dok odstali ne znaju gde je mod soba, i ne krivim ih. Pa glavni krivac shto vishe nisam mod je chovek koji je danas banovan zauvek."

Strasno, ostade covek i bez moda a sad popi i ban.

Poslednja izmena:
Vratice se Driver, bez njega je ovde dosadno.

Da ali onda ce pisati da je registrovan 2009-e. Mozhemo ga *****avamo da je noob a novajlija cim krene da *****, odma padne ban :D

Daj ljudi da ne idemo u off , vratite driver-a , nema smisla , covek je ispisao veci deo foruma.

PS: ne branim coveka vec nije fora , 12 soma postova nije *******cija.,)

P003

Zamolio bih da se u ovoj temi ne raspravllja vec samo da se upisu oni koji su za to da se odbanuje user driver. Dajte ljudi stvarno nije fora , covek je napisao pola foruma i sad ga banujete. 12.000 i kusur postova :wall: .

PS: vec sam napisao u jednom postu da coveka ne branim vec bih za svakog u slicnim okolnostima ovako reagovao.

P003

Bih se potpisao, samo za nas sa jeftinijim kartama, sto je banovan, u jednoj reci (spam, vredjanje, reklama, sta vec). U svakom slucaju mu dugujem usluge :d .

A ako smo vec kod broja poruka, nije jedini sa enormnim brojem poruka koji je banovan :) .

Pa nije valjda permanentni ban?

Generalno podržavam ideju, mada ne znam da li ja imam pravo da se mešam u pitanje banovanja ;)

odbanujte drajvera covek je sa Vracara zar vam to nije dovoljno :)

i ja podrzavam peticiju (iako neznam razlog banavanja)

He'll Be Back :d:d:d.

Prilozi

• the-terminator.jpg
    the-terminator.jpg
    40.2 KB · Pregleda: 44
niko nije The Untouchable :) Vratite i Baltazara :d

Ako je permanentni ban, pitam se, gde ovaj bench ide?

ajde lepo neki moderator da radi svoj posao... ovo nema nikakve veze sa Xboxom...

nemam nista protiv Drivera, vec je receno da je u pitanju privremeni ban, tako da molim sve devojcice da vishe ne padaju u nesvest i da se uzdrze od postovanja... hvala

Ako je permanentni ban, pitam se, gde ovaj bench ide?

Driver je uvek isti od kako ga znam a forum se mnogo promenio od svog nastanka jer je doslo mnogo novih clanova koji su znatno izmenili bench u odnosu na pocetne ideje i naravno da na njemu nema mesta za stare clanove ako se ne prilagode. Btw to je i sam znao pa je zato jednom i napustao svojevoljno forum.

Da ali onda ce pisati da je registrovan 2009-e. Mozhemo ga *****avamo da je noob a novajlija cim krene da *****, odma padne ban :D

Ti sinko bas imas cudne frustracije? Mislis da ikoga briga ko je kad registrovan? Ako je neko ***** moze da bude clan i 20 godina, i mislis da sa gdinama clanstva postaje sve mudriji?

ovo nema nikakve veze sa Xboxom...
Vala ima, i to mnogo. Covek je najzasluzniji za masovno smanjenje rrodova u nas zbog budzenja xbox-ovog krs harvera. Koliko ljudi sa ovog topica je radilo fleshovanje i budzenje konzole kod njega? Pogledaj mu profil ako ne znas odgovor...

Poslednja izmena:
kazhesh to k'o da je crveni krst a ne chovek koji zaradjuje od toga

Prebacio sam postove ovde, iz xbox360 opšte diskusije, da ne bude zabune.

za radoznale tračare, Warn sistem je izgleda neumoljiv, otud nažalost privremeni ban :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno