Šta je novo?

Peter Jackson's King Kong

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Vidim da ima na dvd-u,ako netko ima neka javi utiske dali se isplati uzimati ili ne.

Ja sam probao demo i ono mi izgleda bezveze...

I meni ne izgleda ništa posebno. Možda final verzija bude radikalno izmenjena pa i zaliči na nešto, mada od toga nema ništa.

Pa smor, shta ochekujete od josh jednog singleplayer fpsa ?

FPS?Odigrao sam demo,i sve sto je trebalo da radim bilo je pritiskanje levog-desnog tastera misa sto jace i sto brze mogu a veliki majmun je izvodio "spektakularne" poteze.

Ma igra je samo reklama za film,i to losa.

FPS je verovatno pola igre, nisi sve vreme majmun :)

Moram da menjam avatar :)

Odakle vam ideja da ce da bude klasican FPS (bar jedna polovina igre)? Doduse nisam igrao demo (i necu, s obzirom da imam dial-up konekciju :( ), ali mislim da ne treba da se igra ispljuje "u najavi". Ipak je to Ubisoft-ov tim koji je radio Beyond Good&Evil, a ova igra je, bar po meni prilicno originalna platforma, tako da mislim da King Kong ipak ima potencijala da bude vise od reklame!

Pa igrao sam igru i pochetak je FPS, mada nisam dugo izdrzao :)

Je l' neko igrao igru a ne demo?
Izgleda da nije losa...

Ja sam igrao... Demo :)

Bas je fin onaj King Kong :p Taba dinosauruse k'o lud... A igra ima i dozu slo-mo-a, sto me tera da je igram...

Nisam igrao ali u novom SK ima review. U prvoj polovini je neki FPS a onda postanes majmun i mlatis dinosaure i slicna stvorenja. Trebalo bi odigrati pa donjeti zakljucak, ali meni slaba masina pa necu skoro, a i ne zalim nesto posebno

Cista reklama za film, nije vredno diskutovanja!

u SK su napisali da je do jaja ... baš čudno. Mada, CoD2 je dobio 95, što je previše - sećam se da ni Half Life 1 nije dobio toliko. Dobra je igra, al baš da je bolja od FC, HL1, HL2?

Tacno, Voodoo, imao sam do skoro taj broj.

Ne treba nikako verovati SKu vise, pisu po narudzbini (ako nije to, onda im negde u redakciji curi plin). Nahvale degenske igre (nikako necu zaboraviti koliko su povoljno pisali o "I Of The Dragon", a igra je tezak shit), daju im dobre ocene i kritike, sve samo da se navuku igraci, dok cesto neke druge, koje doslovno ispljuju, se pokazu dosta dobrim.

Konga nisam igrao, niti cu skoro, zbog konfiguracije, no, k'o sto neko vec napisa - nemam zelju.

Poslednja izmena:
Ja cu ipak verovati Slobodanu Macedonicu i Gradimiru Joksimovicu, kako god budu pisali. Ipak mislim da su ljudi stvarno OK i uz njihove tekstove sam odrastao, i sada je to vec za mene pitanje vaspitanje, pa i da se ne slazem, ne bih to ovde izneo. Sa druge strane, sto se tice Kosovca (King Kong Review), Kuzmanovica, Vasovica i ostatka, mani me njih. Nije da ljudi ne znaju posao, daleko od toga, ali nije to za mene to.
Mislio sam da prekocim NFS:MW, ali kada sam video da je Joksimovic dao ocenu 92, onda sam prerazmislio i gledacu da je nabavim sto pre...

Poslednja izmena:
Ja sam igru zavrsio i po meni uopste nije losa,ima totalno filmsku atmosferu.
Sto se tice zahtevnosti u podesavanjima za grafiku moze se pokrenuti preko DX8 tako da i ovi sa slabijim masinama mogu da je igraju.

CamBieL je napisao(la):
Mislio sam da prekocim NFS:MW, ali kada sam video da je Joksimovic dao ocenu 92, onda sam prerazmislio i gledacu da je nabavim sto pre...
On se tako ložio i na NFSU2, koji je krš...
MW u principu i nije toliko loša igra, ali zaslužuje max. 85%, jer preko 90 treba da dobiju igre koje se ne zaboravljaju, a ovo će da se zaboravi za godinu dana...

2 voodoo_NBGD:
Pa ako je bolji od keca... onda bas i nece, jer ljudi su toliko zagrizeni za te EA arkade da nemam reci...
NFS 2 SE RuleZ, h_e h_e

A znate zasto je NFSMW dobila 92? Zato sto ima Slo-mo :D

Ne ozbiljno, pa mislim da je i FEAR i Max Payne 2 dobio preko 90 samo sto imaju slo-mo... Izgleda da se ovi iz redakcije pale na to, ali ko jos ne voli slo-mo?

Slo-mo SUCKS! Od slo-mo dobijem slo-M! :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
On se tako ložio i na NFSU2, koji je krš...
MW u principu i nije toliko loša igra, ali zaslužuje max. 85%, jer preko 90 treba da dobiju igre koje se ne zaboravljaju, a ovo će da se zaboravi za godinu dana...

Pa GT4 je dobio 87 :) NFS MW preko 7 ne zasluzuje, sve vec vidjeno, chak je NFSU2 bolji...

I ja kažem to, guru, čak je i grafika bolja!

Vrh Dno