Ja sam ga sinoc poceo koristiti i dosta je dobar cini mi se,mada ne bih rekao da je nesto super specijalno u odnosu na SpyBot ili Ad-Aware.Inace,meni se svidja i SpySweeper,prije svega jer mi se cini da najbolje uklanja tragove od maknutih spyware-a.Naime,nakon ciscenja sa SpyBot-om,nasao je tragove od istih spyware-a i uredno ih izbrisao.Generalno,ova cetiri jesu najbolja,a izbor je na svakome,ili mozda sva cetiti zajedno 😀 Pozdravborab je napisao(la):Ono sto ostali spyware programi ne nalaze ovaj nalazi. Probajte
hyyp://www.pestpatrol.com
Wolfman je napisao(la):Primecijem da se neki odavde hvataju za Update anti-spy programa kao i za firewallove. :S:
Filo je napisao(la):a sta znaci
Filo je napisao(la):hoces da kazes da izmedju 2 verzije antispy progama ne izlaze novi spyware programi?
bas kao i novi virusi i novi spyware redovno izlazi a kako ce tvoj program otkriti nesto ako nema najnovije definicije?
Evo mali experiment:instaliraj adaware pa pokreni scan dok koristi njegove definicije od pre 6 meseci
onda ga updateuj pa pokreni ponovo - zacudices se rezultatima
btw. tebe niko ne tera da nesto apdejtujes - ako neces ne moras. Ja sam do sad video bar 567 kompova ciji vlasnici su 100% ubedjeni u njihovu bezbednost jer imaju avp sa definicijama iz 1946.god i adaware sa definicijama iz 1987. Pronalazis li se u prici?Pa da vas bude 568 za koje ja znam 🙂
reci pravog strucnjaka :banana:ali je ceo SP2 lose odradjen.Sa
mnogim programima je u suprotnosti (Dr.DivX)
Najzad...Filo je napisao(la):dosta mi je kad sam cuo
reci pravog strucnjaka :banana:
kraj price s tobom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari