Šta je novo?

Pest Patrol----No1 antispy software...

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Ono sto ostali spyware programi ne nalaze ovaj nalazi. Probajte
hyyp://www.pestpatrol.com

jel moze malo da se obrazlozi taj zakljucak ili si prepisao iz reklame proizvodjaca?
jedino sto je nasao kod mene a ostali nisu je nekoliko passport.com, tj. ms hotmail tracking kukija koji bas i nisu nesto strasno opasni

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Takodje, bez ovog Blastera. A ama bas nista ovaj program (PestP) ne izdvaja iz gomile drugih komercijalnih programa koji se bave ovom tematikom. Mozda ja imam cist komp... (iskljucivo Ajax i voda na 40stepeni 🙂) - nije pronasao nista... ili su proverene varijante ipak detaljno odradile posao 😉

A sta je sa Flashgetom? Koliko on ima spijuna, ste videli.Da, koristim i ja Lavu, a ovaj PestP sam uzeo radi probe.

Pest Patrol ima lose uradjen update, posto radi update komponenti programa, pored update baze spyware-a. Sam download tako moze da potraje i vise od sat vremena na dial-up vezi!? Program koristim vise od godinu dana i nisam imao problema sa spyware-om do sada, tako da osim te mane sve ostalo mi je ok.

Ja koristim Lavasoftov Ad-Aware Freeware izdanje i prilicno sam zadovoljan njime.Slobodno ga uzmi, neces se pokajati.
Primecijem da se neki odavde hvataju za Update anti-spy programa kao i za firewallove. :S:

borab je napisao(la):
Ono sto ostali spyware programi ne nalaze ovaj nalazi. Probajte
hyyp://www.pestpatrol.com
Ja sam ga sinoc poceo koristiti i dosta je dobar cini mi se,mada ne bih rekao da je nesto super specijalno u odnosu na SpyBot ili Ad-Aware.Inace,meni se svidja i SpySweeper,prije svega jer mi se cini da najbolje uklanja tragove od maknutih spyware-a.Naime,nakon ciscenja sa SpyBot-om,nasao je tragove od istih spyware-a i uredno ih izbrisao.Generalno,ova cetiri jesu najbolja,a izbor je na svakome,ili mozda sva cetiti zajedno 😀 Pozdrav

a sta znaci
Wolfman je napisao(la):
Primecijem da se neki odavde hvataju za Update anti-spy programa kao i za firewallove. :S:

Filo je napisao(la):

Znas ti lepo sta to znaci.Koji pa sad update kod Anti-spy.Sve je to isto. Stvari se updateuju dolaskom nove verzije.

hoces da kazes da izmedju 2 verzije antispy progama ne izlaze novi spyware programi?
bas kao i novi virusi i novi spyware redovno izlazi a kako ce tvoj program otkriti nesto ako nema najnovije definicije?

Evo mali experiment:instaliraj adaware pa pokreni scan dok koristi njegove definicije od pre 6 meseci
onda ga updateuj pa pokreni ponovo - zacudices se rezultatima

btw. tebe niko ne tera da nesto apdejtujes - ako neces ne moras. Ja sam do sad video bar 567 kompova ciji vlasnici su 100% ubedjeni u njihovu bezbednost jer imaju avp sa definicijama iz 1946.god i adaware sa definicijama iz 1987. Pronalazis li se u prici?Pa da vas bude 568 za koje ja znam 🙂

Probaj usput i Lava se professional.Razlika u odnosu na personal je veeelika.

Filo je napisao(la):
hoces da kazes da izmedju 2 verzije antispy progama ne izlaze novi spyware programi?
bas kao i novi virusi i novi spyware redovno izlazi a kako ce tvoj program otkriti nesto ako nema najnovije definicije?

Evo mali experiment:instaliraj adaware pa pokreni scan dok koristi njegove definicije od pre 6 meseci
onda ga updateuj pa pokreni ponovo - zacudices se rezultatima

btw. tebe niko ne tera da nesto apdejtujes - ako neces ne moras. Ja sam do sad video bar 567 kompova ciji vlasnici su 100% ubedjeni u njihovu bezbednost jer imaju avp sa definicijama iz 1946.god i adaware sa definicijama iz 1987. Pronalazis li se u prici?Pa da vas bude 568 za koje ja znam 🙂

Je***e, gde ih sve pobroja.
Isprobao sam rad i nema neke razlike.Ne brini se ti za moju sigurnost.Koristim Durex i to sa apdejtom. ,)
P.S
Simpatican ti Avatar...Prosto mi dodje da ga :smash:

Poslednja izmena:
dosta mi je kad sam cuo
ali je ceo SP2 lose odradjen.Sa
mnogim programima je u suprotnosti (Dr.DivX)
reci pravog strucnjaka :banana:
kraj price s tobom

Poslednja izmena:
Tjeee a ja sve ove godine ziveo u zabludi mislio da taj update sluzi necemu... koliko je lakse sacekati novu verziju pa skinuti ceo prog opet a ne tu mlatiti neki update na svakih nedelju dana... 🙂

Ako malo pazljivije procitas threadove na ovom forumu primetices da si jako usamljen u svom ubedjenju Wolfmane ali nema potrebe da flejmujes zbog toga, niko te nije napao - svako je gazda u svojoj kuci i odrzava svoj sistem onako kako misli da je najbolje.

Filo je napisao(la):
dosta mi je kad sam cuo
reci pravog strucnjaka :banana:
kraj price s tobom
Najzad...
Misleo sam da me nikad neces ostaviti na miru. 🙂

Nazad
Vrh Dno