Šta je novo?

Pesme...

Filip

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
619
Da li iko od vas zna ko je izvodjac/ime numere ove dve pesme??? Pesme su extremno poznate, verovatno ste ih sve culi, ali meni treba bilo koji podatak koji bi me doveo do imena izvodjaca, odnosno imena numere!

Hvala

Linkovi:
01: MP3 WMA
02: MP3 WMA

Pesme sam stavio i u mp3 i u wma u najlosiji kvalitet (iz razumljivih razloga) pa kome vise odgovara koji format...

P.S. Ako neko zeli, mogu da okacim neruinirane pesme

01: The Bucketheads - The Bomb
02: nemam pojma, prvi put cujem...

a jer zna

neko gde da nadjem pesme louisa armstronga u mp3. formatu naravno!

Re: a jer zna

mikac79 je napisao(la):

Jel znas mozda kako se zove ona pesma sto je background na reklami za kafu.... mislim da je intermeco kafa... :D

Re: a jer zna

mikac79 je napisao(la):

kazaa lite kao napster u zlatne dane.

Pesma u reklami za intermeco kafu se zove: A kiss to build a dream on, peva je naravno Louis Amstrong.
Sto se tice njegovih pesama mozda ti je najbolje da kupis neki njegov CD, ako pesama nema na internetu.

Sta je to kazaa??? Isto peer-to-peer ili?
Koji je sajt?

Da li neko cuo za Morpheus???

Ispred SKC-a! :)
Mislim da treba staviti na papir internet sate, vreme potrošeno da se pesme skinu, pa još eventualno prazan disk za narezivanje...

Daleko je jednostavnije otici ispred SKC-a i kupiti doticni CD. U konkretnom slucaju, znam da ga ima..

Ili se bar tako mene cini

Pozdrav

Filip je napisao(la):
Sta je to kazaa??? Isto peer-to-peer ili?
Koji je sajt?

Da li neko cuo za Morpheus???

Da, to je peer-to-peer i neko je danas ili juce dao linkove za kazaa + cheater koji dize rejting pojedinca tako da mu omogucuje najvecu mogucu pretragu. Rejting postoji da bi pojedinci koji daju svoje pesme na upload imali privilegiju pri skidanju tudjih stvari, ali naravno smislili su ljudi nacin da to zaobidju radi nas sa ubogim modemima.

Ok, imam jedno 20 linkova za cheater, ali nemam link za Kazaa prog... ako te ne mrzi daj mi direktan link za download...

ma da

kazaa je peer2peer ali kod tih programa mi se ne svidja sto je protok ocajan

Ok, jel ima neko link, za download i da li je iko cuo za Morpheus????

Jel zna neko koji je to remix od pesme "Cerrone - Give Me Love" koja pocinje: Pa, pa, pa, ra, ra, ra... Imam neki remix by Bob Sinclair, ali to nije to....

Nazad
Vrh Dno