Šta je novo?

PES5 World Cup Patch

playerPA

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2003
Poena
650
Kako srediti "crne timove"? Naime, ekipe koje nemaju zastavu nemaju ni dresove tako da su crni na terenu. Skinuo sam Full Patch od 400 i kusur mega i smor mi je da pola timova nema dresove... :wall:

playerPA je napisao(la):
Kako srediti "crne timove"? Naime, ekipe koje nemaju zastavu nemaju ni dresove tako da su crni na terenu. Skinuo sam Full Patch od 400 i kusur mega i smor mi je da pola timova nema dresove... :wall:

Heh... meni su samo prvi put bili crni.. posle su mi bili ok...

i ja sam se isto pitao...

probacu ponovo pa cu da javnem ako se nesto promeni...

I meni su crni kina i rumunija zasad, kao da igram protiv 11 prokletih sudija ...grrr

cini mi se da je oko 50% "crnih" timova, tacnije svi oni koji nemaju zastavu prilikom odabira tima nemaju ni dres... Za sada ga drzim po strani i igram sa meridian patch-om (nas tim ima novi dres kao u worl cup patch-u)

Meni se pre cini da je tim sa kojim igram u normalnim dresovima, a protivnicki je tim uvek 'zamrcen' ... skinuo sam danas patchupdate 2 i 3, pa cu probati da vidim ima li boljitka, inace idem i ja u nasu ligu :)

Aj neka neko napise adresu gde moze da se skine option file, sa ovim zimskim transferima.

Ne vredi ... instalirao patch2 i patch3, i dalje rumuni crni u igri ...

Jos jedna smesna stvar, na utakmici SCG plava navijacka zastava ULTRAS ...

Ne znam što toliko kukate na probleme sa reprezentacijama koje nisu na SP...ljudi su se trudili da odrade učesnike maksimalno, i super je što je to tako. Koga briga za Rumune, Bugare i ostale nesretnike koji nisu bili u stanju da se kvalifikuju...Ovo je jednostavno patch posvećen samo svetskom prvenstvu, za sve ostalo preporuka ostaje Superpatch 3.0.

forsaken demon je napisao(la):
Ne znam što toliko kukate na probleme sa reprezentacijama koje nisu na SP...ljudi su se trudili da odrade učesnike maksimalno, i super je što je to tako. Koga briga za Rumune, Bugare i ostale nesretnike koji nisu bili u stanju da se kvalifikuju...Ovo je jednostavno patch posvećen samo svetskom prvenstvu, za sve ostalo preporuka ostaje Superpatch 3.0.

zasto onda nije uradjeno da kada izaberem world cup samo mogu da biram timove koji su se kvalifikovali za SP? Stavim da mi nasumice izabere timove po grupama i 70% utakmica igram protiv 12 sudija :)

Očigledno da je ipak nemoguće očekivati od patchera da preprave osnovni kod igre :)

A i šta je poenta igranja bez realnih sastava grupa.

Uzgred, izašao je i update 4 noćas, dodaje navijanje za neke od najjačih reprezentacija.

Na superpatch-u 1 kod ortaka je bio nemacki meni i sudije, a kom mene je sve bilo ok.
A instalirao sam patch ovim redosledom:
- e_text.afs
- 0_text.afs
- 0_sound.afs
- e_sound.afs

Kakaav je taj World Cup patch, ko ga izdaje??moze neki Link?? :wave:

Poslednja izmena:
Pa sigurno jedan od najboljih ikada napravljen a izdaje ga Gamingaccess.

Poslednja izmena:
Vrh Dno