exr je napisao(la):E ljudi kako vi sutirate slobodnjake.Meni malo po malo pa uspe i to u "90" ali nikako da provalim da li uopste moze pozemlji da se sutne.
Takodje ako hocete postujte neki replay sto slobodnjaka sto golova!
Pozdrav :smash:
psaras_pa je napisao(la):znaci ispada da samo Bekam i kompanija daju golove,a ovi "beli" neznaju da sutnu slobodnjak.Meni to ne deluje bas realno.
Koje dve vrste brzog trcanja?Ja samo znam za jednu!Boris Lozac je napisao(la):Pa sve zavisi od igraca, i od udaljenosti...
Kad je udaljenost 18, 19, 20 metara sutiras tako sto drzis dole, trcanje(ono sporije, posto ima dve vrste trcanja) i skala oko pola, malo manje od pola... i naravno juris ugao koji je dalji golmanu... on plasira loptu preko zivog zida..
exr je napisao(la):Koje dve vrste brzog trcanja?Ja samo znam za jednu!
psaras_pa je napisao(la):znam za sve fore sa usporavanjem ili ubrzavanjem lopte.
pozdrav
To sam hteo ! Sad cu da probam !Rainbow | Kaiser je napisao(la):Po zemlji MOZE da se sutne, drzis na dole i pritisnes centarsut (skala do kraja), nikad nisam ovako postigao gol ali bilo je par stativa![]()
e bash o tome pricamCamBieL je napisao(la):Nego me cudi da niko nije dao gol iz daljine centarsutem...to mi bas desava...lobujes golmana i tako to...ne moze da stigne loptu...nesto slicno kao Simon Vukcevic sinoc...
Jel to moze?
Ne. Ajd objasni na šta misliš. "iz daljine" može biti 25 pa do 55 metra. I koliko napuniš. Nije svejedno.CamBieL je napisao(la):Razumete?
Kalavera je napisao(la):Najbolji način za izvođenje slobodnjaka DO 20 metra je kratko O u kombinaciji sa Gore ili odgovarajućim felšom. Znači: pretiska se O (centaršut), ne [] (šut), skala da se napuni do maks 1 cm, i manje.
BitrAtE je napisao(la):Znate za foru onu sa razdaljine od 17-18m taknete samo krug i to mora da bude go
forsaken demon je napisao(la):Dao sam danas gol iz slobodnjaka sa nekih 45 metara (malo izvan centralnog kruga na protivničkoj polovini) i to sa mrtvom Severnom Irskom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari