Šta je novo?

PES4 i famozni dupli pas...

Dva nacina:

1. Dodash loptu zatim stisnesh taster koji i je dodeljen komandom dugmetu "R2" (special) i igrac koji je prethodno dodao ce krenuti u trk pa po zelji mozes da mu dodash.

2. Drzis menjanje igracha (L1) i stisnesh dodavanje (automatski dupli pas).

naravno. podesi kako su ti ljudi objasnili. to je tako( ako hoces da odradis
kao ja i Marko na treningu-da ne kazem derbiju ,))
P.S. - sta napravi toliko threadova? - search - .

Poslednja izmena:
dupli pas : L1(menjanje igraca) pa onda X (pas), igrac koji je dobacio nastavlja da trci, a igrac koji je primio loptu treba ovom drugom da da loptu u prazan prostor(trougao)

ne moras to odmah da radis moze i da prodje malo vremena od prijema lopte pa do stiskanja komande lopta u prazan prostor

ja tako igram, e sad imas variacije na temu lopta po zemlji, to je ovo sto sam ti objasnio, nadam se da si shvatio, i mozes da das visoku loptu samo umesto trougla stisnes O(tj. nabac ili uklicavanje)

a ima li efekta ovo raditi. Kako to prolauzi n atezem nivou?

Ima naravno. Najecesce se koristi po krilu, kad sa igracem do aut linije bacis loptu do igraca u sredini, koji ponovo proigrava prethodnog igraca.
Moze se koristiti i u centralnom delu napada, kada sa 2 napadaca treba izigrati odbranu. Treba malo vise vezbe za uspesan napad kroz sredinu, ali kad se uigra, mnogo je dobro. Moze da se koristi sa kombinacijom proigravanja u vazduh. (L1+trougao)

poz,
positive

Presao sam na Winning Eleven 8 (sa instaliranim odlicnim patchom Wolf 2005), tako da vise ne igram PES4.
Sto se tice online igranja, trenutno igramo turnir u WE na BGWireless-u (nas 15-tak), tako da svako -svako drugo vece igramo WE.

poz,
positive

Vrh Dno