Šta je novo?

PES3, for last time...

iNCUBUs

Čuven
Učlanjen(a)
08.01.2002
Poena
619
... da li postoji nacin da postane igriv na sledecoj konfiguraciji:

celeron 850@1100, ge force 4mx 440 (abit siluro), chaintech 6via5, sdram 256mb....

pokusao sam sve zivo... patchevi (i najnoviji), kombinacije rezolucija/refresha, razni tweakeri za grafiku itd itd...

da li postoji neko sa slicnom konfiguracijom ko nema usporenja kada bude guzva u kaznenom i slicno?

Meni na Morgan 1.2GHz, 256MB i ATI 9200 radi odlicno... 1024x768 rez. high detalji. Dakle, definitivno ti trebaju nova ploca i procesor...

Milan82bh je napisao(la):
Meni radi odlicno.

A koju konfiguraciju tacno imas?

@omnik: nemo' da pricas? :D Sve ja to znam, ali sam se nadao da cu i pre upgrade-a moci malo da je igram...

iNCUBUs je napisao(la):
...

A koju konfiguraciju tacno imas?

@omnik: nemo' da pricas? :D Sve ja to znam, ali sam se nadao da cu i pre upgrade-a moci malo da je igram...

Ma salio sam se!Sinoc sam bio "cirke" pa sam nesto lupetao.
Omnik je u pravu trebaju ti nove komponentice!Trebalo je u novom patch-u "pes3_patch1301" kao da isprave te greske sa usporavanjem i rad na slabijim masinama...ali nista izgleda od toga.
Inace ja imam 2500B 1GB mem i 9600Pro,ali na poslu sam probao na Duronu 1200 i Int. GF2mx i radilo je sa novim patchom....probaj mozda i tebi proradi. cheers

samo iskljucu zvuk (disable zk. u cp)

Milan82bh je napisao(la):
...

...probaj mozda i tebi proradi. cheers

Kao što rekoh, probao sam i sa najnovijim patchem i ne vredi...

@Mare: to se odnosi na one kojima igra non stop secka, a zvuk ne mora skroz da se isključuje, dovoljno je da se smanji hardware acceleration u control panelu... A i ako isključim zvuk, igra postaje prebrza... 10x anyway, idemo dalje... Još neko? :)

Meni bas jedino ovo pomaze a ne postne prebrza vec zakuca na 60 fps. v-sinc on. Sa zvukom uglavnom drzi 60 dok se ne prodere publika i onda poludi i padne na oko 45 sto je mnogo sporo u ovoj igri...

Prer nekog vremena sam je probao i radi 800x600 high detail na Voodoo 3 2000 PCI bez problema sa najnovijim patchom !!!
CPU XP 1700+, 512 DDR....
Sa 4200 bez problema u 1280x1024 sve high. Trebalo bi da radi i kod tebe bez problema bar u 800x600. U drajverima podesi Vsync na "always on" obavezno.

Da ne pokrecem nov thread...
Da postvim pitanje u vezi gresaka sa nekim stadionima-trava bude crnozelena u linijama.Skinuo sam patch 1303 ali kad ga instaliram trazi mi cd koji mi nije pre trazio...

Meni je slab CPU samo 1000 MHz (bez oc)... zato i pada fr sa zvukom...

E posto ja mnogo volim da ispadnem glup evo ide pitanje. Errrr ... a sta je to PES3?

Nego, imam problem u PES3.
Ne secka mi, nego mi se pojavljuje crta na ekranu, tj. ekran je izdeljen na dva dela, gornji pomeren par milimetara levo od donjeg. Kako to reshiti? i kog ortaka se isto pojavljuje.

I takva kakva je igra je opet mnogo bolja od FUFE....

ma uopshte ne treba paspravljati o tome. Nekom bolje jedno, nekom drugo. Meni licno se PES3 svidja sve vishe i vishe, koliko god da ga igram. Poshto je ovo prvi fudbal u kome ima mnogo vishe od pukih uvezbanih akcija i golova sa jednim igracem kao u FIFI. Nego je problem sa tim "seckanjem" ekrana.

offtopic: na temu FIFA vs PES...

ja sam bio veliki fan FIFA-e, ali je činjenica da PES ima nešto što FIFA nema, a to je bliži feeling pravog fudbala... samo toliko...

PES! E ljudi ja cim startujem igru ekram pocilje da mi se trese na pocetnim reklamama i ucitavanjima pred tekmu. Kako ovo da ispravim? Tekma i ne stigne da se uplali vec mi javi neku greshku i izbaci me iz igre. Da li mislite da ce patch reshiti problem? PLEASE HELP 1.3GHz, 256DDR, GF MX 440....

hall je napisao(la):
PES! E ljudi ja cim startujem igru ekram pocilje da mi se trese na pocetnim reklamama i ucitavanjima pred tekmu. Kako ovo da ispravim? Tekma i ne stigne da se uplali vec mi javi neku greshku i izbaci me iz igre. Da li mislite da ce patch reshiti problem? PLEASE HELP 1.3GHz, 256DDR, GF MX 440....
Patch i ForceWare 53.03 bi trebalo da rese tvoj problem.

Kako da instaliram taj patch?

rastafarian je napisao(la):
Kako da instaliram taj patch?
Startujes fajl sa diskom u drajvu. Posle odradis popularnu "zamenu fajlova" ;) Moramo biti oprezni jer svevidece oko moderatora nas sigurno posmatra :D :mrgreen: :eek:

Minja je napisao(la):
...

P (D) atch i ForceWare 53.03 bi trebalo da rese tvoj problem.
Hvala ti za objashnjenje. Snimio patch i snimio drajvere i radi. Samo mnogo je sporo. Nema dinamike na terenu. Kako da ubrzam igru? Chuo sam da postoji neki option file na netu i to se skine i snimi i onda je brzo. Gde da ga skinem? Kako se snima? PLEASE HELP (D)

hall je napisao(la):
...

Hvala ti za objashnjenje. Snimio patch i snimio drajvere i radi. Samo mnogo je sporo. Nema dinamike na terenu. Kako da ubrzam igru? Chuo sam da postoji neki option file na netu i to se skine i snimi i onda je brzo. Gde da ga skinem? Kako se snima? PLEASE HELP (D)
Ubrzavanje igre mozes da odradis kroz opciju double speed koja ti postaje dostupna posle 500 bodova valjda. Ako neces da cekas da osvojis te bodove ili je igra neigriva pa ne mozes potrazi na netu taj file to je u stvari neciji snimljeni profil sa dovoljno osvojenih bodova za otkljucavanje pomenute opcije. Double speed nije resenje jer ce ti igra raditi korektno u nekim situacijama da bi kada se smanji broj igraca na ekranu ubrzavala sto nije resenje. Posto imas instalirane 53.03 sada lepo deinstaliraj igru i ponovo je instaliraj jer postoje zalbe ljudi na netu da im patch usporava igru. Mozda si ti jedan od njih. Pre deinstaliranja probaj da spustis rezoluciju ili da smanjis kvalitet zvuka na mono. Uputstvo inace kaze da promenom rezolucije menjas brzinu igre. Primetio sam dok sam jos imao radeon 8500 da igra bolje radi sa osvezavanjem na 60 Hz pa ako mozes da ga trpis probaj i to. Normalna brzina igre je konstantnih 60 fps.

probacu sa deinstaliranjem pa cu javiti. A shto se tiche fajla "option" gde ga naci? Nije do rezolucije proverio sam.

Nazad
Vrh Dno