Šta je novo?

PES 2022

Mogli su pes 21 da ostave i praktično nadograđuju svake godine kao što rade sa ovim glupim efotballom.

Mogli su pes 21 da ostave i praktično nadograđuju svake godine kao što rade sa ovim glupim efotballom.
Razumem šta misliš ali razmisli koliko ih to ne zanima kada na efootballu zaradjuju nenormalno. Master Ligu nismo dobili posle 4 godine obecanja. Ni jedan offline mode neće da uvrste u igru jer na njemu ne zaradjuju. Ukratko pohlepa i kapitalizam ubili su romantizam i renesansu ali zato zajednica živi i imate da birate.

www.evo-web.co.uk
www.pessmokepatch.com

Okačiću i neke stvari što sam radio ma "evo" pa ću linkovati. Ali to odlažem već 3 meseca 🤣

Bacaju pare mala deca koja vuku roditelje da im kupuju... Imaš i varijantu gde preskaču doručak, pa skupe pare i kupuju razne skinove i slično... Nagledao sam se svega i svačega na terenu (poslovno). Dete kupi karticu ili skin, znaš koja sreća i tako u krug. Kada smo mi bili mali, bio si srećan i imao opipljivu stvar (igračku) u ruci. Ogromne pare se vrte tu, a firma kada usavrši igru do granica da može da mlati pare, otpusti sve programere i nastavi dalje dok ne isisa sve. Kada i to dođe, onda se okupe novi i mladi programeri koji prave novu verziju igre i tako u krug... Kapitalizam baćko moj, kapitalizam. 😀

Arapi klinci spucaju pare i pare. Dok sam bio 2 divizina pre par godina svaki maltene tim je imao celu posravu sa najboljim kgračem iz 1/150, da su pola tima plaćali po ceo set to je nekoh 1000eur a verujem da su mnogo mnogo više spucali. Igra tada iako velika većima tih igrača ne zna da igra skriptuje za njega.

🤣

safdgfhghkj.jpg

Sta je tu za like ponudise 0 dinala za igraca koji ima vrednost 100 milki 🤪

Od kad je izaslo igram ima milanu da ponudim save za par stotina hiljada $

Ovo okačeno juče je samo grafički deo i još nije pušten free release. Ono što sam našao jeste BMPES Brazislki patch koji za SP ima 48 timova i svi su kako treba. Patch je ultra masivan preko 200GB. Ko ima real debrid skida ga odmah keširtan je torent tamo. Našao sam ga kod ketuban jiwe, kada idete na sajt idite sa ad blokerom lik ubija sa reklamama. Inače ima i linkova i t fajl pa ko šta voli. Sve sam skinuo pa sam skontao da sam skinuo 15 AIO i update sa 14 na 15. Treba vam samo 15 i update na 15.1.

Evo i neki review koji gledam dok se instalira.

Linkovi za download -

P.S. nema potrebe ništa da se plaća niti ide na bilo koji link sa snimka. Linkovi kod ketubanajiwe su free

Pitam za PES 2021,da li je ikako moguce igrati sezone i prijateljske meceve online?
Onog dana kad su zvanicno ugasili servere vise nisam ulazio u igru,ne znam da li se nesto menjalo po tom pitanju.
Novi eFootball mi je krs.

Ne na standardni nacin ali putem Parseca da nekome das konekciju pa se spoji na tvoj komp i igrate kao da je tu da to može- Nisam igrao ali znam da radi igraju mnogi, probao sam testirao na laptopu i kompu radi ali me nešto ne zanima preterano.

Hamachi isto završava posao da se spojite preko neta kao da ste u lan mreži.

Да ли печ само убацује трансфере за ПС5 или нешто и графички побољшава?

Koliko mi je krivo što ne može online kao nekada... Mislim, to je kao da imaš komp, a nemaš neta. 😀 Nekad se sećam da je na forumu PES bilo da se prijaviš za turnire, pa raspored po danima ko protiv koga igra, pa okupljanja...

Било некада.
Кад се сетим килоко сам се цимао са печевима.
Беше онај евовеб форум. Тамо додатци за све живо.

Da da tamo sam na forumu kao i ovde skoro 20 god. Sada je to sve otišlo u pljuvačinu oko naplaćivanja patcheva. BMPES genijalci digli sa 7 eur na 90 eur ovih dana kako se priblizili SP pa ga je neko kupio i okačio free. Eno ih targetiraju ljude kao lopove, mislim ok je naplatis patch ali brate skuplje od PS5 ekskluzive. Braća rusi po komunistickom modelu sve kače na pespatch.ru za šire narodne mase kupe patcheve i okače ne j živu silu. Inače na evo web je bilo zabranjeno promovisanje plaćenog sadržaja al jelte setili se neki lihvari da kače na svoje linkove iz AD popupova i uzeli pare, tu je prayudi prvi. Onda kreatori iz revolta počeli da prave na patreonu i slicno modele za naplatu. Onda evo dopustio da se kači ali ako blagovremeno bude free i konstatno updateovano kao i plaćeni model. Od patchovanja napravljiše cirkus i prepucavanje.

@emaremare ne mogu da verujem da su i to počeli da rade? Naplaćuješ peč za igru koja je krekovana i protiv pravno dobijena? Auuuu, ovo je nešto novo. Rusi kidaju šta rade, ali uskoro i to će se srediti znaš i sam kako. Ako treba, ima da traje još 10 godina, jer cilj je demokratija i da se uvedu zakoni. Znaš koja zarada ima da bude za naplatu poreza u Rusiji kada EU zakoni uđu tamo? Možeš da zamisliš kakvo je to tržište u kome sada cveta piraterija. 😀 Ja sam dosta na njihovim P2P habovima, tako da ima svačega.

Nazad
Vrh Dno