Šta je novo?

PES 2012

Jel ima neki patch da mi pokazuje kada se nekom igracu poveca stats u ML kao u prethodnom PES-u?

Kako furate treninge u ML? Mene nervira sto uvek, ako se jedno poveca drugo se smanji!

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Ja ih menjam na nekoliko dana, primetio sam da se tad retko kad smanji. Vise napreduje nego sto pada, ali opet MNOGO smara. Mnogo bolji mi je bio trening igraca u PES 2011.

Zbog cega? Ja poslednjih godina samo PES igram, ali iz navike, FIFA-u nisam probao odavno. A cuo sam da je ova poslednja dobra?

Uzmete boljeg trenera i više će da raste taj stat, nego što će ostali da padaju.

Atomi, pa kazi mi? Da ga ne skidam za dzabe. Sta bolje ima FIFA trenutno od PES-a?

Fifa ima sve bolje od Pes-a trenutno iako sam okoreli igrac Pes-a.

A master score govori sta je bolje na IGN kao i na ostalim recenzijama,FIFA 12 mnogo uybudljivija igra u svakom pogledu,a PES 12 naspram fife 12 seluje bas bas budjavo....:)

Pa sta je to bolje? Ne igram cesto PES osim kad mi dodju drugovi pa onda pikamo zajedno. Ali nisam primetio nista neubicajeno u samoj igri? Definisi mi to "sve". Ne interesuju me master league i to njesra.

A master score govori sta je bolje na IGN kao i na ostalim recenzijama,FIFA 12 mnogo uybudljivija igra u svakom pogledu,a PES 12 naspram fife 12 seluje bas bas budjavo....:)

Master score, IGN :d Jesu to oni debeli novinari sto "odigraju" sat vremena igru koja treba mesecima da se igra pre davanja neke ocene..

Sta su rece, recenzije? :trust: Iste one sto COD-ovima iz godine u godinu daju 10/10 gde dobije 10 za grafiku a Battlefield tipa 9.. nemoj molim te. I kao sto smo milion puta vec rekli, gomili ljudi jednostavno ne lezi Fifa i ne zato sto je realnija ili slicno, vec joj fali 'nesto' sto te drzi da igras, kazem meni i dosta ljudi, verujem da ima onih i koji osete 'to' i kojima je super..

Atomi, jos mi nista konkretno nisi rekao sta je bolje, koji segment igre? Sta?

Realno najbolje je to sto za relativno male pare imash uzivanje preko net-a i pikash sa ortacima bez laga i to.. Moze da se igra 11 na 11 ako hoces i za kraj ono sto "svi cute" : nije fifa12 toliko bolja od pes-a, koliko je pes razocarao. ponovo razocarao.

Valjda je sve to subjektivno, ima ljudi koji i dalje vole PES. Recimo, tokom PES-a 5/6 nije bilo nikoga ko je igrao fifu, sad je situacija drugačija. Meni PES uopšte ne odgovara zadnje dve godine. Ali mi se jako sviđa ideja da kontrolišeš saigrača bez lopte kad je tvoj napad, valjda će i u FIFU to da ubace sledeće godine.

U FIFI imas komandu da igracu kazes da krene da trci u prostor, sto super funkcionise!

Ja necu ljudima da pricam sta je bolje, ja igram FIFU zadnje dve godine jer je po meni bolji fudbal. A ti lepo skini, pa probaj... nista te ne kosta.

Pa mogao si i da kažeš koja je komanda, sad moram da tražim :) Igram je od kad je izašla, prvi put čujem za to..

U FIFI imas komandu da igracu kazes da krene da trci u prostor, sto super funkcionise!
To postoji u FIFI godinama vec od neke prastare verzije. PES uopste nije losa igra, samo je znatno tezi i treba duze vremena da se igrac navikne. Animacije su mnogo atraktivnije i lepse nego u FIFI, fizika nije nista losija, igra glavom je za FIFU bila i ostala misaona imenica - PES je tu uvek bio bolji. Lopta ima nekako tezinu za razliku od fife gde je lopta "lagana" - ok to je prvi ustisak kada se predje sa jedne na drugu igru i posle nesto vremena se igrac navikne. Vec se od FIFE 2007 videlo da ima realniji i sporiji gameplay ali onda se i Konami dozvao pameti i usporili su igru drasticno i "odkonzolili" je. Meni licno je najzanimljiviji PES 6 jos uvek uz patch za usporavanje igre (usporim je 10-15 odsto radi realisticnosti). PES 2011 je sasvim ok ali na svim nivoima tezine osim najtezeg dubinske lopte bas prolaze i dati gol je bas lako. U PES 2012 je odbrana izbalansiranija i rekao bih da je lakse odbraniti se na visim nivoima tezine ali je i teze dati gol. Neka svako igra sta mu se vise dopada i svima dobro.

Poslednja izmena:
Aj sad mi lepo recite koji peč da skinem za pes posto ih ima milion, jel dobar onaj pes edit 2.8

Taj je i najkompletniji vec godinama. Probaj prvo njega pa sve ostale.

Ne mogu da nađem, može neko da kaže kako se to radi?

Ja sam igrao na konzolama i to mi je na L1 na PS3... To je valjda ista komanda za switch-ovanje medju igracima kada se branis.

@Minja
Animacije atraktivnije i lepse nego u FIFI... zezas me?:D

Kako furate treninge u ML? Mene nervira sto uvek, ako se jedno poveca drugo se smanji!

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Ja samo stavim condition i kako imaju tako i ostane.

Sve je sr*nje u vezi sa ovim pesom, od tog budjavog treninga do asistenta koji samo ***** nesto bez ikakvog smisla i trosi vreme

A tek oni igraci koji sta god im kazes ostanu nadrkani...

FAIL za medalju od igrice

Inace sakupio sam u milanu sve najbolje igrace i sve mi stoji na 99 pa ne menjam nista

A da, takodje ocene mogu da idu do 104, koja budalastina! Kao toliko je dobar da probija?

A sto stati na 104 , sto ne idu do 809 npr?
ili kao glasanje u rusiji do 140%

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno