Fifa ima sve bolje od Pes-a trenutno iako sam okoreli igrac Pes-a.
A master score govori sta je bolje na IGN kao i na ostalim recenzijama,FIFA 12 mnogo uybudljivija igra u svakom pogledu,a PES 12 naspram fife 12 seluje bas bas budjavo....![]()
To postoji u FIFI godinama vec od neke prastare verzije. PES uopste nije losa igra, samo je znatno tezi i treba duze vremena da se igrac navikne. Animacije su mnogo atraktivnije i lepse nego u FIFI, fizika nije nista losija, igra glavom je za FIFU bila i ostala misaona imenica - PES je tu uvek bio bolji. Lopta ima nekako tezinu za razliku od fife gde je lopta "lagana" - ok to je prvi ustisak kada se predje sa jedne na drugu igru i posle nesto vremena se igrac navikne. Vec se od FIFE 2007 videlo da ima realniji i sporiji gameplay ali onda se i Konami dozvao pameti i usporili su igru drasticno i "odkonzolili" je. Meni licno je najzanimljiviji PES 6 jos uvek uz patch za usporavanje igre (usporim je 10-15 odsto radi realisticnosti). PES 2011 je sasvim ok ali na svim nivoima tezine osim najtezeg dubinske lopte bas prolaze i dati gol je bas lako. U PES 2012 je odbrana izbalansiranija i rekao bih da je lakse odbraniti se na visim nivoima tezine ali je i teze dati gol. Neka svako igra sta mu se vise dopada i svima dobro.U FIFI imas komandu da igracu kazes da krene da trci u prostor, sto super funkcionise!
Ne mogu da nađem, može neko da kaže kako se to radi?U FIFI imas komandu da igracu kazes da krene da trci u prostor, sto super funkcionise!
Aj sad mi lepo recite koji peč da skinem za pes posto ih ima milion, jel dobar onaj pes edit 2.8
Ne mogu da nađem, može neko da kaže kako se to radi?
Kako furate treninge u ML? Mene nervira sto uvek, ako se jedno poveca drugo se smanji!
Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari