Šta je novo?

Pes 2009

ok, ne ubedjujem te ja nishta, samo konstantujem. proguglaj maklo, probao sam sve sem wii verzije i ps2 verzija je ultimate win.

Pazi, kada se pojavio PES 2008 imao sam Athlon 3000+ i mrtvi GeForce 6600GT. Na njemu sam igrao u 1680x1050 sa high detaljima, i lepo je radio, na nivo PS3 verzije. Od kada sam uzeo mašinu iz potpisa, nisam imao apsolutno nijedno usporenje, što je i logično, jer PES 2008 baš i nije posebno lepa igra.

Što se tiče PES 2008 za PS2 - nisam imao želju da igram, zato što je u pitanju preslikan PES 6, u koji Konami nije uložio nimalo rada.

a chekaj, po chrmu je na ps2 preslikan pes6 a na ostalim platformama nije?

a chekaj, po chrmu je na ps2 preslikan pes6 a na ostalim platformama nije?

1. grafika je u PES 2008 na PS2 ista kao PES 6, na ostalim platformama nije
2. ponašanje lopte u PES 2008 na PS2 je isto kao u PES 6, na ostalim platformama nije
3. brzina izvođenja u PES 2008 na PS2 je ista kao u PES 6, na ostalim platformama je (nažalost) igra još brža.
4. PS2 verzija nema diving, ostale imaju

Konami, kao i svaka druga firma jednostavno više ne ulaže u sportske igre za PS2 - sve što urade je ubacivanje novih ekipa i poneka sitna izmena, koju retko ko i primeti. Ljudima se PES 2008 na PS2 sviđa zato što je to ista igra kao i PES 6.

Brate jel su oni toliki slepci da im se ne isplati da plate licence? Jevreji
eto mene mrzi da se drkam da namestim prava imena igraca.
Znaci platio si igricu full price a dobijes polu fabrikat

Ne radi se o tome da nece da daju kes, vec o tome da FIFA ima ugovor sa svim ligama i takmicenjima do 2010. !

A stvarno ne kapiram sto ste toliko zinuli za licencama.Ne kazem...lepo je kada ih ima, ali da mi je to najvaznije, svakako nije!Najvaznija stvar je gameplay!Sve ostalo moze, a ne mora!Meni stvarno nije vazno da li je publika 2D ili 3D posto je ni ne primetim dok igram!Sva paznja je usmerena na teren,igrace i igru, a sve ostalo je sporedno!

Evo jedno subjektivno misljenje...

i pravilno mishljenje, samo shto kazhem opet: nema ea sve licence

@forsaken demon, diving je potpuno beskoristan jer je uspeh random i ne zavisi od situacije

Poslednja izmena:
Nisam rekao da je to bolje, samo sam ti odgovorio na pitanje.

Konami, kao i svaka druga firma jednostavno više ne ulaže u sportske igre za PS2 - sve što urade je ubacivanje novih ekipa i poneka sitna izmena, koju retko ko i primeti. Ljudima se PES 2008 na PS2 sviđa zato što je to ista igra kao i PES 6.

tako je !

Dobili su full licencu za Ligu Sampiona:

Konami Digital Entertainment Co., Ltd has announced that its PES 2009 title will feature the UEFA Champions League following the conclusion of an exclusive 4 year licence with UEFA. The newest addition to the Pro Evolution Soccer series will be released for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and, PC-DVD on 17th October, followed by a version for Wii in 2009.

The UEFA Champions League deal will allow Konami to use all elements and attributes of the competition to create an exclusive UEFA Champions League mode within the PES game. The licence confirms Konami’s commitment to extending the series’ reputation as the definitive and most realistic football series available.

“The Pro Evolution Soccer series is synonymous with football being played at the highest level, which makes it perfect for hosting the best club football competition in the world”, commented UEFA. “We are delighted that PES 2009 will feature the UEFA Champions League and look forward to a long and fruitful relationship with Konami.”

“This deal showcases our commitment to taking PES 2009 forward in terms of licences and realism,” commented Kunio Neo, President for Konami Digital Entertainment GmbH. “The UEFA Champions League is the jewel in the club competition crown, and is just one of many innovations we have lined up for the new game.”

All the latest news and pics can be found over at www.winningelevenblog.com

Btw, kada treba bese demo da izadje, nisam update-ovao firmware dugo pa ne idem na store...

Poslednja izmena:
Brate kada pogledas likovi iz KONAMI-ja su stvarno gotivci!Za razliku od EA SPORT-a daju nama sa racunarima podjednako kvalitetnu igru kao i ljudima sa konzolama.Razlike su minimalne izmedju novijih konzola i PC-ja, a sve su naravno next-gen!Jos sa ovom licencom Lige sampiona stvarno su napravili sjajan potez!Juce sam skinuo FIFU (PC demo) posto je video materijal prethodnoh meseci stvarno obecavao!Ali kada sam je instalirao video sam da je to totalno ista igra kao prethodna FIFA i stvarno se smorio!Ne mogu da verujem koliki su smecari!Igram samo PES ali sam smatrao da bi malo konkurencije dobro doslo.Ali na kraju ispade da nova FIFA za PC i nova FIFA za konzole veze jedna sa drugom nema!
Sa nestrpljenjem ocekujem demo za PES 2009!!!

Kad ce taj demo PES2009 da izadje? Skinuo sam demo FIFA09 i naravno da je njesra kao i svaki prethodni ,)

enivej, posto je ocigledno da se demo nije pojavio 11og kad je "najavljen", (posto sam vec bio sprecen tada da napisem) evo sad ukratko o tome. na dan "najavljenog" pustanja, zvanicno je konami rekao da to oni nisu nikad rekli (to su bile neke "insajderske" informacije) i da ce biti demoa u nedelji kad se bude pojavio u prodaji (isto cini mi se vazi i za motorstorm2)

po meni mnogo je bolja fifa 09...skinuo sam demo i extra.prvo razne nove finte su uvedene,gameplay bolji dosta od predhodnih godina,preko 30 licenciranih liga,dok u pes-u francuska cela,holandija,2 tima iz engleske i oni ostali klubovi kao i neke reprezentacije(inace izgubili su pravo na spansku celu ligu,ali su dobili pravo na ligu sampiona).jos da ne pricam da fifa moze da se igra 10 na 10 online.ove godine sto posto uzimam fifu...

skinuo sam i ja demo za fifu09, ne svidja mi se uopste.. a sto se tice licenci, zabole me.. em se ne igraju imena em bice neki option file sa prepravljenim imenima ko sto uvek bude

Ako ce PES2009 da bude kao sto je bio PES2008 onda metla! Stalno sam imao PES ali od Februara '08 igram FIFA08. Da mi je neko rekao da cu zameniti PES nikada mu ne bih poverovao. Ali realnost je drugacija jer svi mi zelimo novije i bolje zar ne?

Demo je stvarno OK ali prekratak :(

p.s. ako neko djuska FIFA08 psn nick mi je "" GoLdFiNgEr__ ""

Poslednja izmena od urednika:
Zasto, ako "novije i bolje" znaci, uspori igru i smori gameplay,

Vrlo jednostavno,onda to nije novije i bolje! A upravo to je PES 08 u poredjenju sa FIFA 08.
FIFA09 10 Vs.10 online FIFA 08 5 Vs.5 online.Mene online najvise i interesuje a ne kao nekada da sedimo na istoj gajbi nas 4-5 i stalno igramo izmedju nas.

Vrlo jednostavno,onda to nije novije i bolje! A upravo to je PES 08 u poredjenju sa FIFA 08.
FIFA09 10 Vs.10 online FIFA 08 5 Vs.5 online.Mene online najvise i interesuje a ne kao nekada da sedimo na istoj gajbi nas 4-5 i stalno igramo izmedju nas.

Realno, i PES08 i FIFA 08 i 09 imaju ocajan usporeni gameplay, barem meni, nista nema igrivost kao PES6 ili raniji delovi..

mislim da greshite obojica, sama char fudbal sima je onaj in your face momenat kad nekog odvalish =, toga online nema. a shto se tiche usporenosti ja je ne primetjujem ali ono shto primetjujem su svakok realniji shutevi, bolja animacija, realnije kretanje lopte... ako neko hotje da vidi od chega se otprilike pochelo i koliko je pes napredovao neka nabavi winning eleven 2000 ili iss/iss2 za ps2 i neka odigra. sve tje mu biti jasno. btw. nikad netju zaboraviti fifu 2001 u kojoj izvodish korner sve dok ne dash gol i to u 99% sluchajeva na makazice, apsolutno ne preterujem.
p.s. skinite we j-league 2008 club championship, lepo dodje za ubiti vreme do 2009-ke.

skinuo sam i ja demo za fifu09, ne svidja mi se uopste.. a sto se tice licenci, zabole me.. em se ne igraju imena em bice neki option file sa prepravljenim imenima ko sto uvek bude

aj mi reci gde ima da se skine option file za PS3???

A bas za PS3?e kada opet nadjes aj poshalji link ovde i objasni kako se ubacuje na PS3???

Moze li neko da potvrdi ko igra PES 08 na PS3, moze li se namestiti kretanje na D-pad umesto pechurki? Igram na D-padu PES na PC-u jos od PES3, uvek sam se kretao tako, skroz mi je cudno da se krecem na pechurke na demou FIFE (a ****** namestili da mozes sve kontrole da namestis kako hoces, OSIM kretanja)... Ako je ovako i na PES-u po*izdecu...

Moze li neko da potvrdi ko igra PES 08 na PS3, moze li se namestiti kretanje na D-pad umesto pechurki? Igram na D-padu PES na PC-u jos od PES3, uvek sam se kretao tako, skroz mi je cudno da se krecem na pechurke na demou FIFE (a ****** namestili da mozes sve kontrole da namestis kako hoces, OSIM kretanja)... Ako je ovako i na PES-u po*izdecu...

U PES-u ne moras da namestes, po default-u radi i d-pad. Osecao sam se se isto kao ti pre par godina i kleo se da nikad necu svariti thumbstickove za takve stvari, a danas igram samo na njima i za fudbal mi je definitivno prijatnije. Tacno znam o cemu pricas, ali, veruj mi da je to samo stvar navike...

Nazad
Vrh Dno