Šta je novo?

Penumbra Overture EP1

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Konacno je stiglo prvo komercijalno izdanje ovog serijala. Penumbra koja se proslavila u obliku demoa ponovo kuca na mala vrata u velikom stilu. Grafika je u nekim mestima vidno poboljsana, odlican gameplay zahvaljuci odlicnoj fizici, muzika skroz uklopljena u atmosferu igre. Velika novina je stealth mod nalik night vision koji se aktivira kada naravno nista sto svetli ne koristite i kada cucnete i stojite u mestu. Tada vam se vidik malo suzava po visini, a siri po sirini uz nijanse plavkasto-ljubicaste. Atmosfera je jako dobra, a prica se polako odmotava kroz razna desavanja i dokumenta. Jedan od neprijatelja je vuk cije oci svetle (creepy). Ne biste zeleli da vas uhvati, zato koristite stealth. Ako volite jezive igre koje odskacu od sablona, tj. odisu originalnoscu look no further. Topla preporuka!!!

igra je stvarno art i pliva ravnopravno u moru visokobudzetnog trash-a iako je "value software" u pitanju

Da se useresh je igra,Ljudi su je naprawili da boli glawa.Inache cetvorica studenata ne znam tachno chega... Odlichna je.

I meni se dopada, bash je kripi, al sam se malo zaglavio, pa sam se smorio.

Dobra ideja i prica ali u sustini smor... A volim avanture..

Vrh Dno