Šta je novo?

Pentium D 935

Imas D915(4Mb L2) za 70e meni ide do 4Ghz, ali to se vise ne isplati pored 21xx za iste pare. A pogotovu se ne isplati D935.

Poslednja izmena:
Ne verujem da je covek bas pao sa marsa pa da ne zna da je Core2 (makar bio i 21xx) bolji izbor od D9xx. Verovatnije je da hoce jeftin upgrade neke postojece P4 masine koja je iz pre-core2-ere i najbolje sto moze da bocne u istu je Pentium D9xx. Ppretpostavljam da je i brand name pa ne moze OC, pa mu zato i treba D935 a ne D915..

Poslednja izmena:
Po meni se nov nikako ne isplati. A ti ga poznajes ili si prenaglaseno intuitivan, pa znas o cemu se radi?

Poslednja izmena:
Po meni se nov nikako ne isplati. A ti ga poznajes ili si prenaglaseno intuitivan, pa znas o cemu se radi?

Video sam neke njegove postove u drugim temama i nemam osecaj da bas nema pojma da je Core2 bolji od Pentium-a D, pa pretpostavljam da ima razloga zasto trazi bas D935. Jedini razlog koji meni pada na pamet (naravno, mozda i gresim) jeste da ima neku brand-name masinu (baziranu recimo na i915 chipsetu, koja ne podrzava Core2), u kojoj trenutno ima neki Pentium4-5xx CPU i najbolje sto u nju moze da bocne je Pentium D935, pa zato i pita.

Nista licno, nemoj da se ljutis... :guitar:

Ma O.K., nego nekad se za malo mhz plati mnogo. Nije to neka razlika. Za sta mu to komp treba da da vise od 50e za polovan Presler i jos da ga ne OC-uje. Kada su ti procesori bili aktuelni, mozda je i bilo svrhe, ali danas..bacene pare. Ako bas hoce, ima nov D925 za 83e.

Dobio sam 935, nemam predstavu koliko realno kosta, otuda ovo pitanje. Hvala MM, naravno da znam razliku toga sto si napomenuo 🙂

Nazad
Vrh Dno