Šta je novo?

Peer2Mail

• Začetnik teme Začetnik teme Kiwy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kiwy

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2001
Poena
619
http://www.peer2mail.com/help.html

Pogledajte zanimljiv nacin deljenja fajlova preko email servisa tipa GMail...

Peer2Mail is the first software that let you store and share files on any web-mail account. If you have a web mail account with large storage space, you can use P2M to store files on it. Web-mail providers such as Gmail (Google Mail), Walla!, Yahoo and more, provide storage space that ranges from 100MB to 3GB.
P2M splits the file you want to share/store zips and encrypts it. P2M then sends the file segments one by one to your account. Once P2M uploaded all file segments, you can download them and use P2M to merge the segments back to the original file.

da si ti meni zhiv i zdrav, ja to koristim vetj dugo vremena...
ali mislim da jedan od sticky postova govori da ovome bash i nije mesto na ovom forumu

Onda brishite...sorry 🙂

vec postoje razni programi, pluginovi koji ti recimo Gmail nalog pretvaraju u virtuelni HDD - samo ti treba dovoljno dobar protok da to iskoristish.

ako zhelish sa pojedincem da razmenish podatke: compose a mail, attach & send

ako zhelish sa grupom ljudi da razmenish podatke: compose a mail, CC or BCC, attach & send

ako zhelish da na svom gmail nalogu drzhish gomilu fajlova kako bi veliki broj ljudi mogao da mu pristupa i downloduje to ~ onda koristi P2M.

a poshto zhivimo u zemlji Srbiji medj shljivama, svi mi znamo shta se to kod nas deli i umnozhava... tako i sa P2M... kome je to izgleda jedina namena...

neka neko od moderatora proceni jel to gusarstvo ili usluzhni program...
ako je usluzhni program, mogu da iznesem svoje savete o ovom fenomenalnom usluzhnom programu...

a kako da nadjem nekoga ko ima nesto pametno sto meni treba? Da budem precizniji, ima li neki komjunitiji, ili srč endžini?

taba je napisao(la):
a kako da nadjem nekoga ko ima nesto pametno sto meni treba? Da budem precizniji, ima li neki komjunitiji, ili srč endžini?

kada instalirash program imash na njegovom sajtu forume...

Nazad
Vrh Dno