Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li je moguce lako prebaciti ovakav PDF u Excel, tako da svaki podatak bude u svojoj celiji i da struktura dokumenta ostane ista tj. da je moguce tacno kopiranje pojedinih podataka u okviru redova i kolona? Tezak zadatak, zar ne?
Da li je moguce lako prebaciti ovakav PDF u Excel, tako da svaki podatak bude u svojoj celiji i da struktura dokumenta ostane ista tj. da je moguce tacno kopiranje pojedinih podataka u okviru redova i kolona? Tezak zadatak, zar ne?
Evo sada sam probao iz Acrobat Reader-a X sa obicnim copy-paste i radi. Samo u Excel-u odradis paste a zatim Use text import wizard koji se pojavi kao opcija ispod paste-ovanog dela (u pitanju je Excel 2010 ali mislim da je isto i sa 2007).
Postoje nekoliko programa koji mogu to da izvedu, za ovakav PDF bi trebalo da output u Excelu cak bude odlican.
Ja sam koristio Zamzar, i dobro mi je radio za komplikovane PDF-ove u Word. I ovaj tvoj file je dobro sredio
@ran
Mozes li da uploadujes rezultat (bez naknadnih prepravki)
I ja sam u nitro pdf-u uradio kao ti i dobio rezultat koji je samo naizgled dobar ali ima gresaka cije proveravanje traje duze od prekucavanja.
@ran
Mozes li da uploadujes rezultat (bez naknadnih prepravki)
I ja sam u nitro pdf-u uradio kao ti i dobio rezultat koji je samo naizgled dobar ali ima gresaka cije proveravanje traje duze od prekucavanja.
U pravu si. Ako se copy-ra zajedno sa nazivima kolona, malo brljavi. Ja sam samo sada kopirao rezultate u tabelama i to ovako izgleda (bez dodatnih intervencija), sada treba dodati nazive kolona, pa proceni šta je lakše