Šta je novo?

PDF editor za brzo uređivanje

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Preporuka za program kojim se može brzo izbrisati određeni broj strana u PDF.

Do sad sam koristio Foxit PDF Editor ali koji može da briše samo jednu po jednu stranu što je izuzetno sporo ako je pdf od recimo 200 strana.

Druga varijanta je bila da PDFTK Builderom rasčlanim PDM dokument na pojedinačne strane pa potom brišem ali je i to dosta sporo plus snjimljeni dokument iako skraćen uvek je veći od početnog

Treba mi dakle nešto gde bi mogao da otvorim pregled npr 4-8-16 strana i da klikom na njih odmah ih brišem.

Ja koristim nitro pdf professional. necu da kazem da je najbolji, ali meni odgovara savrseno. izgleda i radi isto kao office 2007 i noviji (takodje moze da se integrise u word).
za brisanje strana postoji posebna opcija gde se bira OD-DO. Mislim da je cak moguce birati 1-5, 7-10, 16-20... (primer samo)

MIsliš ili si siguran?

Hmm, moguce je brisanje od-do, ali ne mogu da provalim da li je moguce staviti vise odvojenih selekcija. Karakteri ";" i "," nisu dozvoljeni.
Moguce je selektovati strane u pages panelu sa leve strane i onda izbrisati (normalno rade ctrl i shift+ctrl za slektovanje). jos cu pogledati za delete menu opcije

edit: eto pretece me covek. razmaci su bili problem :D

Poslednja izmena:
Dakle pored opcije odabira stranica tipa od do moguće je i "vizuelno" selektovani veći broj stranica i odabrati delate?

yup. pages panel selekovanje i delete dugme :D

Hvala za info, još neki predlog?

Jesi li koristio?

Koristim ga kao pdf viewer i neke osnovne stvari u njemu, markiranje teksta, vadjenje slika i sl. sitnice. Brze mi radi od NitroPDF-a. Nista te ne kosta da probas.

kolik ose razliku je od Foxit PDF Editor

Nazad
Vrh Dno