Polovno da, recimo T-Mobile MDA (isto što i O2 XDA), ili ako uspeš da nađeš HP6340 za 400DeX-Force je napisao(la):Postoji li uopste tako nesto po ovoj ceni. Znaci treba mi sve u jednom jer mi treba i PDA a naravno treba mi i mobilni a ne bih bas mogao da nosim uvek sa sobom dva uredjaja...
Imas i-mate i qtek modele...Mnogi proizvodjaci su napravili pda + gsm ,ali njihova cena je dosta veca od 350e.Pogledaj i-mate jam, super je.DeX-Force je napisao(la):Zar ni jedan više proizvođač PDA uređaja nije napravio model sa GSM-om osim ovog HP-a ?
Na njihovom evropskom sajtu je 729 evra (+transport i ostalo), američki ne vredi gledati, po toj ceni prodaju samo tamo.kUdtiHaEX je napisao(la):Treo 650. Samo sto kod nas kosta bezmalo 800e (na njihovom sajtu je daleko jeftiniji).
Jeste. Običan SD slot prima samo SD memorijske kartice i ništa više, a SDIO pored memorijskih kartica prima i razne druge SD periferne uredjaje tipa WiFi, Bluetooth, GPS...DeX-Force je napisao(la):čemu služi SDIO slot, pretpostavljam za neka dodatna proširenja
Evo, pogledao sam i na njihovom američkom sajtu, cena: $299 = 250evra !!! Ovo je stvaaarno mnogo velika razlika, da ne poveruješ, a oba zvanični sajtovi firme PalmOne... inače bi ti se Treo650 lepo uklopio u budžet.Na njihovom evropskom sajtu je 729 evra (+transport i ostalo)
A to je, a ja poredio karakteristike uredjaja da nisu tu zabušili - identične. Verovatno ima na netu načina da se flashuje i otključa... :dDeX-Force je napisao(la):E sad sam provalio na Američkom je ustvari cena 690$ a 290$ je kodirana na nekog operatera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari