Šta je novo?

pctv pro problem

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Win me i ova kartica je radila kako treba na Abit 133raid plocu.Posto je ploca riknula, uzeo sam Asus tusl2-c i uradio instalaciju svega i svacega od formata diska.E sad, na pctv kartici dobijem samo zvuk tv kanala, ali bez slike.Slika je na Pal, antena, Serbia.Ima li ko neki predlog za resenje problema.

Dodatak.Kada je samo pctv u masini imam video.Kada stavim zvucnu nema, a kada dodam i modem ili ako je sam opet nema.A da sve bude cudnije sve je radilo na bx133-raid ploci?

Pokušaj, ako je moguće, da podesiš raspored kartica tako da ti pctv ne deli IRQ ni sa jednom drugom kartom. Imaš PCTV Video i PCTV Audio, bilo bi poželjno da te dve komponente dele isti IRQ (to je ista karta), ali da ga ne dele sa ostalim karticama.

Pozdrav.

Probao sam i sa fiksiranjem irq u biosu racunara i nisam imao srece.Stalno mi na irq11 cucnu pctv video, pctv audio , nvdidia mx400 i cmi kartica.Ludilo , burazeru, ludilo.

Resio problem.U biosu sam rezervisao irq 5.Kada su se Windowsi podigli tu je pozicionirao zvucnu kartu.Sve radi kako treba.

Nazad
Vrh Dno