micens je napisao(la):znacajno je poboljsanje u odnosu na 4.02. Imam ja full verziju na Cd-u pa ako hoces mogu ti je dati da ne skidas sa neta, a mozes i da dodjes da vidis razliku!
Scorpio76 je napisao(la):Hvala na ponudi ali vec sam skinuo sa neta
Ovih dana cu verovatno isprobati, ali pre toga ide Norton Ghost![]()
delimir je napisao(la):A jel ima neko full verziju na CD-u koja nije uskracena za timeshifting i sl?
Neki dan sam bio u List-u i videh da na policama imaju nove verzije PCTV kartica koje u sebi imaju novi softver. Uz full verziju PCTV (sa daljincem, znaci ne Rave) bi trebao da se isporucuje full-softver...
Ognjen je napisao(la):
Paradigma je napisao(la):Full verzija softvera (timeshifting, pun PAL capture) se isporucuje sa PCTV Pro varijantom. Imam takvu karticu pa sam sa njom dobio pomenuti softver u verziji 5.0. Naravno moze se update-ovati sa poslednjim patchom na 5.1
Paradigma je napisao(la):Ne mogu svima koji su zainteresovani da posaljem jer bi me kostalo i vremena i novca, a ne bih nikog da izdvajam. Nego da probamo po jedna kopija za svaki zainteresovani grad (s obzirom da se pominje i Kruševac).
P.S. Ne treba sanjati!, za pun PAL capture bez dropovanog frejma će vam trebati procesor reda XP2000+ ili P4 2GHz.
goranv je napisao(la):Skinuo sam drajver 5.20, raspakovao ga, ubacio tv tuner u masinu u kojoj nikad nije bila TV kartica, prilikom podizanja XP-a on je pronasao karticu i prihvatio drajver 5.20. Zatim sam iz Setup DIR-a pokrenuo instalaciju za PCTV Vision i to se lepo instaliralo, i program radi. Znaci nije neophodno imati nesto vec instalirano za PCTV. Posto do te masine nemam antenski kabl, samo sam stavio parce zice tako da imam samo 2 programa koji koliko toliko mogu da se gledaju. Ali generalno sve radi. (Prilikom instalacije XP se buni da drajveri nisu sertifikovani).
Paradigma je napisao(la):Sad je kasno vec sam ih instalirao. Vidljivih izmena u odnosu na 5.1 nema puno osim sto brze switch-uje kanale, poput verzije 4.0 sto svakako pozdravljam. Paket je stand alone i ako pise da je update u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari