BigBoy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 675
Prilikom grebovanja javlja se desinhronizacija video i audio signala. Menjao sam kodeke (MPEG1, MPEG2, divx, DV,...), verzije pinacle software-a (5.11, 5.2, 5.5) kao i ponudjene rezolucije.... Desinhronizacija se moze osetiti posle 10-15 minuta, a posle 30 minuta je strasno, da ne pricam za duze.
Iz VirtualDub-a je moguce grebovati ali samo u rezolucijama do 320x240 (sto mi je malo), i to direktno u divx ili cist AVI nista drugo (najvise mi odgovara DV jer mogu bez problema da ga montiram u Premieru i kasnije izvezem.....).
Jos jedan drugar ima istih problema ali sa cel500 sto i nije cudo
s obzirom na masinu, ali kod mene bi trebalo da radi odlicno.
PS: Pre ove kartice imao sam stari Ati All In Wonder Pro 8MB (sa Rage Pro chipom) koji je radio fantasticno ali ga je vreme pregazilo.
Konfiguracija:
Athlon1600+
GA-VRXP
256RAM 333 (radi na 266 sinhrono) Samsung
Pinacle PCTV sa daljinskim (digitalni tjuner, noviji model, manji tjuner sa stampanim znakom)
Ati 7500LE
Maxtor 60GB 7200, debeli, C:15GB, D:30GB (NTFS oba, sveze defragmentirani)
Live 4.1 ili integrisana zvucna (neki creative....) (probao sa obe i isto)
XP pro SP1, sa i bez Via drajvera, katalisti 3.x,........
Ako neko ima jos neku ideju rado bih je probao
Iz VirtualDub-a je moguce grebovati ali samo u rezolucijama do 320x240 (sto mi je malo), i to direktno u divx ili cist AVI nista drugo (najvise mi odgovara DV jer mogu bez problema da ga montiram u Premieru i kasnije izvezem.....).
Jos jedan drugar ima istih problema ali sa cel500 sto i nije cudo
PS: Pre ove kartice imao sam stari Ati All In Wonder Pro 8MB (sa Rage Pro chipom) koji je radio fantasticno ali ga je vreme pregazilo.
Konfiguracija:
Athlon1600+
GA-VRXP
256RAM 333 (radi na 266 sinhrono) Samsung
Pinacle PCTV sa daljinskim (digitalni tjuner, noviji model, manji tjuner sa stampanim znakom)
Ati 7500LE
Maxtor 60GB 7200, debeli, C:15GB, D:30GB (NTFS oba, sveze defragmentirani)
Live 4.1 ili integrisana zvucna (neki creative....) (probao sa obe i isto)
XP pro SP1, sa i bez Via drajvera, katalisti 3.x,........
Ako neko ima jos neku ideju rado bih je probao