Šta je novo?

PCTV dajveri?

voyager

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
650
Imam pred sobom TV karticu Pinnacle PCTV. Čip je Conexant Fusion 878A. Na Pinnacle sajtu nisam nešto uspeo da pronađem drajvere i program za gledanje a DScaler je vidi kao PCTV Rave ali ne dobijam nikakvu sliku. Ni biranje nekih drugih 878 based karti nije dalo rezultate. Kartica je ispravna jer je radila na WinMe ali je OS morao da se obara. Bilo kakva pomoć.

Ako je u pitanju Pinnacle PCTV Stereo, potreban je drajver da bi radila ispravno pod XP SP2... baci mail (signature) pa ću ti postali. Ima oko 500kb i instalira se preko standardnih drajvera...

čekaj, koliko je stara kartica, ja isto imam PCTV,mada mislim da nije isti model kao tvoj, ali me interesuje koliko je stara, jer je moja prilično stara(oko4god možda i više) i radi mi savršeno pod XPom SP2! Našao sam za nju drivere na njihovom sajtu,bar mislim, ali pogledaću da li je tako.Ni meni nije htela da radi sa običnim driverima koje sam dobio uz nju...
poz

Pa stara je otprilike toliko jer je ostatak kompa ta generacija. Nisam uz komp dobio nikave drajvere a i ono što sam nalazio po netu (DriverGuide i sl.) ne rešava stvar. Prava misterija.
@pavlex: svaka pomoć dobrodošla!

Starije verzije PCTV (sa analognim tunerom) rade bez problema pod XP2. Kod mene konkretno sa 5.50 drajverima, a voze ih i ljudi i sa novijim verzijama.

A ja nikad nisam uspeo da nateram svoj PCTV da radi pod XP-om :(
I skidao sa sajta drajvere i hot fixeve...dzaba
Sad lepo koristim DSCaller.

igor2 je napisao(la):
A ja nikad nisam uspeo da nateram svoj PCTV da radi pod XP-om :(
I skidao sa sajta drajvere i hot fixeve...dzaba
Sad lepo koristim DSCaller.

Meni lepo radi pod XP SP2 ali nece sa Dscaler-om. Kartica je PCTV Rave i DScaler je lepo detektuje ali je slika zabrljana.

Pa i meni DScaler ovu detektuje da je PCTV Rave ali ja znam da nije (barem tako tvrdi vlasnik). Ni meni nisu proradili još ni jedni drajveri pa ni ovi koje mi je omnik poslao.

hmm... kako da ti nekako doturim moje drivere? Moji rade savršeno na XP2! 55Mb su veličine. kako bih ti doturio...aj smisli nešto!daj ako hoćeš kućnu adresu, pa ti pošaljem poštom. javi se na PM ;)
poz

Vrh Dno