Šta je novo?

PCLinuxOS 2007 FINAL pocetnicka glavobolja

Garfield

Slavan
Učlanjen(a)
11.06.2007
Poena
304
Totalni sam pocetnik pa bih molio nekoga za pomoc. Kako se aktiviraju 3d efekti i kako se podesava veca rezolucija i hercaza od ponudjene. Hvala.

Sve ti je na dohvat ruke tj kursora. Imaš ikone na toolbaru za paket menager i PCLINUXOS controlni centar. Prvi za skidanje drajvera, drugi za aktivaciju 3d efekata. Ništa prostije od toga.

Sve ti je na dohvat ruke tj kursora. Imaš ikone na toolbaru za paket menager i PCLINUXOS controlni centar. Prvi za skidanje drajvera, drugi za aktivaciju 3d efekata. Ništa prostije od toga.

Preko Configure Your Computer opcije sam uspeo da podesim rezoluciju i hercazu medjutim kada udjem u 3d Desktop effects ni jedna od opcija nije u mogucnosti za biranje . . . Da li treba instalirati dodatne drajvere preko synaptic package menager-a ili sta?

jel pokusao neko da potera neku igru pod wine-om ili cedegom i drajverima instaliranim samo preko synaptica?

Sta je bolje koristiti Ubuntu 7.04 ili PCLinuxOS 2007?

Koristiš ono što ti najviše odgovara ;)

jel pokusao neko da potera neku igru pod wine-om ili cedegom i drajverima instaliranim samo preko synaptica?

Mislim da bi trebao da otvoriš posebnu temu u vezi wine-a i linux gaming-a, pošto nema nikakve veze sa ovom.

Poslednja izmena:
Da li ima svrhe instalirati x64 - bitnu verziju? Dosta problema imam sa Flash plugin-ima na x64 - bitnoj verziji.

Vrh Dno