Šta je novo?

PCI Simple Communication Controller??

• Začetnik teme Začetnik teme radax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

radax

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Kupio sam nov računar koji izgleda otprilike ovako:

Ploča: MSI KT4V
Grafika: MSI GF4 440
Modem: Intel

To je sve šta imam u računaru.. tj nemam drugih kartica.

Posle instalacije W2K, device manager mi prijavljuje dva Simple Communication Controller-a.. Prvi sam uspešno instalirao kao Intel modem, ali ne mogu da smislim šta je drugi.

Ima li neko iskustava sa tom pločom i sličnim problemom?

Da li si stavio VIA 4in1 drivere?

Drugi je mrezna kartica integrisana na ploci.

jasta

Sto ce reci da je npr. iskljucis (u biosu) ako je ne koristis.

Ta ploca (msi 6712) postoji u dve varijante, sa i bez mrezne. Ova koju ti imas obelezava se kao KT4V-L (od LAN).
Btw, ja imam tu plocu (meni je super), instaliraj poslednje via4in1, a mozda bi bilo zgodno da za zvucnu karticu instaliras i poslednje Realtekove drajvere (dade neko na forumu skoro link), iako ja npr. nisam imao probleme ni sa onim sa cd-a.
Ako te mozda interesuje nesto vise o iskustvima drugih sa tom plocom, jedan entuzijasta je postavio sajt posvecen kt4v-l http://www.bosamar.com/KT4V/KT4V-L.html

Hvala na odgovorima cheers

..HUH! Kako se sam toga nisam setio :eye:

Sad shvatate zasto M$ u winove ugradjuje to sto ugradjuje - samo je trebalo ubaciti plocin cd, i iz device menadzera odraditi update driver/search on cd...:d:d:d

...Pa.. skoro 🙂

..Osim što sam ja pokušao sa cd-om od modema i što mi je Windows integrisanu Lan karticu prepoznao kao neki glupi modem i krenuo da brljavi sa drajverima!!! :eye:

Sve u svemu, uklonio sam te drajvere i isključio karticu u BIOS-u.

Nazad
Vrh Dno