Da malo dopunim pitanje sa vise detalja i drugih opcija za razmatranje...Ukapirao sam da bi mi bilo glupo pozicioniranje zvucnika na polici iznad monitora, bilo bi previsoko, zvuk bi prebacivao preko glave. Postavljam sliku moje PC konfiguracije, vidi se da je sto jako uzak, samo 70 cm, dok je sam monitor 54 cm, znaci da za pozicioniranje pored monitora ostaje malo prostora, max 8-9 cm sirine po zvucniku. Mogu doci u obzir nizi a siri zvucnici, ali ne visi od 15 cm, koliko je max da podignem monitor a da ne bude previsoko. Razmisljam o Creative Pebble Pro, mogao bi ih poruciti sa amazona (oko 70 eura sa shipingom, uz nadu da cu proci bez carine i pdv), zatim Edifier G2000 (99 eura). Mozda i Logitech Z407, s tim sto bi sateliti zbog sirine mozda morali da idu iznad monitora a ispod police, kaceni na zid i malo zakrenuti prema dolje...Na amazonu imam i Audioengine A1-Mr (WiFi varijanta) koji su tranutno na nekoj akciji za 99 usd (sa shipingom 150 USD plus ev.carina i PDV) ali o njima ne nalazim bas ujednaceno misljenje o kvalitetu, a po dimenzijama i obliku bi mi oni najbolje legli (10x15 cm). Ajde ako iko ima neki drugi predlog, pomagajte, bas ne znam sta da radim
Pogledajte prilog 466420