Ma kakve prednosti i mane igranja. Pa ono sto je, na primer, prvo M pa onda F serija samsung HDTV-a uradila sa zaista neverovatnim nivoima crne(clear panel tehnologija), vibratnoscu i doslednoscu boja, uopste odlicnim 10-bitnim s-pva panelom, naveo me je da vise ne razmisljam o plazmi(ikada) a kamoli o vracanju klasicnom pc monitoru koji nemoze ni da im prismrdi. Jos kad odradis kalibraciju lcd-a, prikljucis bezichnu tastaturu (2 sata punjenja- 2 meseca rada™), misa, zavalis se na kauch i pichish do euforicno-katarzichne iznemoglosti...
Meni je bukvalno varijanta- ono:sednem na kauch, preko krila mi je polica sa nozicama koje nalezu na isti, na njoj tastatura i mis, dok noge mogu da stavim na tabure(opciono😀). Hocu da kazem kako jedino osecaj nelagodnosti prilikom igranja moze da se oslika kao mana, a kad se i to resi, onda imas ono sto si zeleo - totalni igracki ugodjaj.
A razlika je ko izmedju divx bioskopa i hd-a. Naime, tek na velikom ekranu dobijas onaj pravi osecaj o tome sta je pisac hteo da kaze i ceo taj virtuelni svet dobija svoju pravu dimenziju (jednostavno 'bigger is better', sto je sa suzama radosnicama ,zakljucila i moja buduca-bivsa :d). Cak i neke igre sto mi se ranije nisu igrale , dobile su taj drugaciji filing i ucinile da promenim misljenje o njima. Jedini skorijii korak ce da mi bude prelazak na nekih 50 i kusur incha, ali fetish je vec neka druga prica- da ne prelazim u offt😀
Sto se tice razlike izmedju 720p i 1080p tu sam bre od onih prokletih koji je i te kako zapazaju. A o zvuku i da ne govorim....