Tacno tako...kakvih ludaka ima pa to nije normalno ko masine igraju mehanicki....Ako mislis da si mnogo dobar probaj Starcraft videces koliko neznas (ovo pricam iz licnog iskustva).
Probacemo da igramo THORN i ja Call of Duty 2 preko neta,pa javljamo utiske
Doduse,nije da nije ping malo sugaviji,ali videcemo... Ima li neko ideju kako poboljsati ping ili je to tako kako jeste?
To ubija ceo pojam igre. Meni je igra najbolja kad je sveža i kad niko ne zna da je igra, već dok je svi uče.Tacno tako...kakvih ludaka ima pa to nije normalno ko masine igraju mehanicki....video svojim ocima...
Tu i jeste trenutno problem mp FPS igara uopste. Postoji jedna grupa ljudi koji nemaju mnogo vremena da vise satima/danima na jednoj igri, i druga koja je upravo suprotna prvoj. Moje misljenje je da bi trebalo ubaciti totalno nov nacin skorovanja, gde bi i oni koji odigraju ponekad, nedeljno jednom ili dvaput takodje imali motiv da igraju i uzivali u online igranju. Jedno od resenja je MMOFPS, a takodje i izbacivanje bodovanja tipa, imao sam 100 ubistava, prvi sam baja na listi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari