Šta je novo?

PC igre i net!

THORN

Slavan
Učlanjen(a)
06.04.2007
Poena
304
Da li neko moze da mi kaze koje se igre bas non-stop pice preko neta! Igrao sam CS ali sam se malo smorio (mnogo sam dobar;)), pa me zanima sta se jos to igra?

COD2 je одличан преко нета.

Jel mora da bude shooter?Ako ne mora,onda trackmania nations.

Ja ti takodje preporučujem Call of Duty 2. Igrao sam ga neko vreme, odličan je.

Ako mislis da si mnogo dobar probaj Starcraft videces koliko neznas (ovo pricam iz licnog iskustva).

Ili probaj age of empires 2 : The Conquerors....igra koju u multiplayu sa prijateljima mozes igrati i vezbati do beskonacnosti,ali kad naidjes na PRAVE igrace na netu,ili odgledas nekoliko snimaka kako igraju ti (ludaci,profesionalci,manijaci,masine,zovite ih kako hocete),bices zapanjen.Kao sto kaze sasamil,"videces koliko ne znas".
Starcraft nikad nisam igrao u multiju,ali sam igrao age protiv zaista dobrih igraca,koji su redovno picili i SC,tako da definitivno preporucujem obe igre...dve najbolje multiplayer strategije svih vremena....

Probacemo da igramo THORN i ja Call of Duty 2 preko neta,pa javljamo utiske :)

Doduse,nije da nije ping malo sugaviji,ali videcemo... Ima li neko ideju kako poboljsati ping ili je to tako kako jeste?

Probacemo da igramo THORN i ja Call of Duty 2 preko neta,pa javljamo utiske :)

Doduse,nije da nije ping malo sugaviji,ali videcemo... Ima li neko ideju kako poboljsati ping ili je to tako kako jeste?

Mislim da na ping ne mozes da utices. U mom slucaju ako prelazi 60 vec ne mogu da igram. Manje vise sto meni smeta nego smeta ostalim igracima, jer automatski imas i veliki lag i kada te oni gledaju izgleda kao da seckas, vecina servera te automatski izbacuje ako imas veliki ping.

Ne znam,to i mene plasi.

Mada,nama na Telekom ADSL (bilo kom paketu) ping ne ide ispod 100 ms.Iako,uspeli smo da igramo CS,cak je dosta dobro islo,naravno kada manje ljudi igra (kada igramo drug i ja i jos dvoje ljudi,super pici) ali kada nas je vise lag je katastofalan...

No,videcemo kako ide Call of Duty 2,gde bi igralo nas malo...

Je li COD2 u multiplayeru mnogo zahtevan? Vi koji ste igrali i kojima je lepo islo, koliki vam je ping? Posto, nema sanse da mi ping ode ispod 100!!!

Meni je ping na stranim serverima (NL,DE) oko 50-60, madjarska OBI ide oko 30-40 i to sve kod SBB.

Eh,SBB... ADSL brate,to me interesuje...

Tacno tako...kakvih ludaka ima pa to nije normalno ko masine igraju mehanicki....:) video svojim ocima...
To ubija ceo pojam igre. Meni je igra najbolja kad je sveža i kad niko ne zna da je igra, već dok je svi uče.

pa da ali kad zaludjenici predju za tren
igrao sam lineage 2 i super je meni je bio bolji od wow-a
a sada diablo 2 LoD

Tu i jeste trenutno problem mp FPS igara uopste. Postoji jedna grupa ljudi koji nemaju mnogo vremena da vise satima/danima na jednoj igri, i druga koja je upravo suprotna prvoj. Moje misljenje je da bi trebalo ubaciti totalno nov nacin skorovanja, gde bi i oni koji odigraju ponekad, nedeljno jednom ili dvaput takodje imali motiv da igraju i uzivali u online igranju. Jedno od resenja je MMOFPS, a takodje i izbacivanje bodovanja tipa, imao sam 100 ubistava, prvi sam baja na listi...

Priznajem,ranije sam zaista imao vremena da visim i igrao nakon izvesnog vremena online, samo da budem prvi na listi, a sada bih hteo da sednem, i uzivam pre svega u atmosferi koju moze da pruzi online igranje. Donekle to mogu da pronadjem u DOD Source, gde se ne boduje primarno broj ubistava, vec broj osvojenih zastavica (odnosno checkpointa). Znaci i kada imam najveci broj ubistava na serveru, to ne znaci automatski da sam prvi na listi, te mi i to nije primarni zadatak. Mogu da uzivam u scenama koje u ovoj igri zaista mogu da ostave bez daha...

A stari GR da ne pominjem (oseca se ljubav u vazduhu :p)

Poslednja izmena:
Probao sam da igram COD 2 preko neta i radi savrseno.Doduse,birao sam blize servere sa kojima nisam imao nikakvih problema.

Sve preporuke,mada ima fanatika (retarda) cini snajperski metak pogodi moj slem cim promolim nos iz baze :D

Tu i jeste trenutno problem mp FPS igara uopste. Postoji jedna grupa ljudi koji nemaju mnogo vremena da vise satima/danima na jednoj igri, i druga koja je upravo suprotna prvoj. Moje misljenje je da bi trebalo ubaciti totalno nov nacin skorovanja, gde bi i oni koji odigraju ponekad, nedeljno jednom ili dvaput takodje imali motiv da igraju i uzivali u online igranju. Jedno od resenja je MMOFPS, a takodje i izbacivanje bodovanja tipa, imao sam 100 ubistava, prvi sam baja na listi...

Ti o GR-u, ja o BF-u 2142 :D

Slažem se da bi neki dobar MMOFPS bio najbolje rešenje - sa mnogo oružja, vozila, sprava, opreme, fora... pravo RPG okruženje.

To što si napisao za bodovanje postoji u BF-u 2142 - tamo uopšte ne moraš da budeš najveći frager da bi bio prvi na listi, već se od ubistava više boduju teamwork poeni (lečenje, davanje municije, uništavanje komandnih struktura, slušanje naređenja...) i ispunjavanje ciljeva (zauzimanje/čuvanje zastavica i silosa i čuvanje/napad na titana).

Ali to nije to o čemu sam ja pisao... ja sam rekao da su igre najbolje dok se istražuju sve fore, pa ti je uvek zanimljivo da je igraš. Što komplikovanije - to zanimljivije, bar meni. Onog trenutka kada neko provali neku foru za dobar štek ili neki glitch u igri, tada počinje smaranje. Jedna od najzanimljivijih igara za to istraživanje u početku mi je bio C&C: Renegade - mnogo jedinica, mnogo vozila, mnogo fora... ;) Super je kad vidiš nekog ortaka da je provalio neku foru koju ti nisi, a da si ti provalio nešto što on nije, pa se onda rokate, a ne znate šta da očekujete :)

Poslednja izmena:
Busted!

Nazad
Vrh Dno