Šta je novo?

PC Hardware Myths To Avoid In 2008

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=494

Samo deo izlaganja:
No.

Myths

1.A motherboard with more power phases gives you better gaming performance!
2.Our power supply deliverx XXX "true watts" thanks to our multi-YYY technology
3.Our new processor will make your life much easier, really.
4.Our new graphics card will make your games run faster and look nicer!
5.You can experience higher levels of gaming Godliness if you use our XXX-certified PC2-YYYY memory modules with titanium/gold/silver-plated heatspreaders and LED lights!
6.Our LCD monitor has better specifications, so it will look better than the competition.

A sta je u stvari ovo?

Zvuci mi opasno dobro, nego, sta znaci?

Poslednja izmena:
Vise nego neophodno za vecinu ljudi koji se spremaju da kupe komp. Ne zaboravite cuvenih 1gb dd2 memorije na grafickim kartama, pomame se ljudi na GIGA memorije, a to sto je ista karta sa 256mb jeftinija i brza nikom nista.

Malo zvuci kao space filler. Baja koji je pisao se cestito izlupao, poredeci babe i zabe i dajuci izjave tipa "ako imate 17 incni monitor vasa nova graficka karta ce biti ogranicena snagom procesora" (valjda ne moze jaci procesor da se instalira na 17'' monitor?) ili "iako se reklamiraju tako, novi procesori vam nece prepoloviti kolicinu posla koju imate da radite a nece vam ni skuvati kafu". A ja bas ocekivao da mi zivot bude lepsi kad kupim novi proc, i da ce mi od gomile posla na stolu pola magicno nestati kad ugradim isti u racunar.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno