Šta je novo?

pc freezing pomoč??

torman19

Poštovan
Učlanjen(a)
25.06.2015
Poena
51
eto prvo pozdrav svima jer sam nov na forumu i unaprijed hvala oko pomoči.. znači ovako : jedan dan sam odlučio da snimim iznova windowse da malo ubrzam ak ima koji virus pa da ga nema više.. komponente su : mbo-gigabyte 990xa-ud3, procesor amd fx 8350, grafa- r9 280x vapor, ram - corsair vengence 1866mghz, ssd za windowse 60g ,windows 8.1 x64 pro(pirat) .... sve je pod garancijom i staro je oko nekoliko meseci... PROBLEM : sve radi super samo dok updejtam windowse pc se počne smrzavat.. ako ne uzmem updejt sve radi super... probao sam 7 verzija windowsa 15 puta ih nasnima i uvijek se javlja isti problem... svim komšijama sam nasnimao nove w. i oni nemaju problema ... vidim ima sličnih tema ali ni jedna ne rešava moj problem.. isprike adminu

Prvo iskljuci hardware update, verovatno ti povlaci neki pogresan drajver.
Pogledaj event viewer i minidump sta oni kazu.
Zatim pogledaj update istoriju i namesti da ti skida update ali da ti odredjujes
sta se instalira.
Onda jedan po jedan pustaj i vidi koji pravi problem.

Odradi system restore na vreme pre update da ne radis ponovnu instalaciju.

Poslednja izmena:
Prvo iskljuci hardware update, verovatno ti povlaci neki pogresan drajver.
Pogledaj event viewer i minidump sta oni kazu.
Zatim pogledaj update istoriju i namesti da ti skida update ali da ti odredjujes
sta se instalira.
Onda jedan po jedan pustaj i vidi koji pravi problem.

naime našo sam neki updejt koji bi mogo biti uzrok (amd sbus)... updejta ima oko 90 stavki a prvo smrzavanje se javi oko 45 minuta nakon updejta, kasnije sve češče i prije tak da to ne nađem par meseci koji je problem :d

Odradi system restore, i ugasi hardware update..
Skida ti pogresan drajver chipset, usb...

to ja samo nagđam da je to u pitanju... ili da ne radim updejt i sve ok...

Nema sta da nagadjas, ceso se desava da skida pogresan update za drajvere.
To je razlog 99%, zakrpe za windows svakako skini.

evo zasad je u redu sve nisam jedino skinuo taj updejt - Advanced Micro Devices, Inc - Other hardware - AMD SMBus

Download size: 30 KB

daa to je što me mučilo taj updejt... imaš veliko pivo!!!! malo hvala lol

Vrh Dno