Šta je novo?

Pazi sad: Q2 DM mape!

Ashley

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
22.02.2001
Poena
620
Ovih dana igram sa zenom Q2 u mrezi, i naravno, razbijam je :) Doslo je do toga da nece vise da se igra samnom jer, kao, znam napamet sve mape. Dobro, rekoh, i odem na net da potrazim kakvih finih mapa, pa da nema vise izgovora. Nadjoh svega dvadesetak, od kojih jedno dve-tri iole valjaju. Gomila linkova na mape su mrtvi, tako da se nisam bas nesto ovajdio od neta, pa vas molim da, ako imate u arhivi valjanih Q2 DM mapa, po mogucnosti pravljenih za 1on1, iste posaljete na [email protected] kako bih mogao da nastavim da przim zenu FX

E Aslhy, Ashly...zene sluze za neke pametnije stvari...:D nego kako si je navukao na Q2 ? ;)

Probaj da igrash i CS, koji je po meni mnoogo bolji, a mozda ce lepsa polovina tu imati vise srece!:)

Ashley - znas, ti i ja imamo mnogo toga zajednickog.. Obozavamo svoje devojcice/zenice, i brinemo da imaju dobar kompjuter (secas se one "svadje" za Philips monitor:)) A sada, nagovaram onu moju da dodje i da pokaze koliko je dobra u Q3... (razbija na HurtMePlenty nivou, skoro prelazi na Nightmare!)

Samo da donese onu "svoju" masinu kod mene (ionako onaj sto koji koristim za ucenje ne koristim i pada prasina na njega)... Steta da se bre ne igramo malo 1-na-1...
:D

Pozdrav
i nadam se da se ne ljutis za onu isfabrikovanu foru gore ^^^^

Driver, naravno da sam o'ma pogledao kod Lakija, al' tu bese samo par mapa. Enivejz, RUR rulez :)

Max, kada bi svi kao ti i ja ukapirali da je zena svetinja - svet bi bio mnogo lepsi place to live :) A Philips monitor kojeg sam uspeo da otmem je stvarno vredeo otimanja :) Ako hoces da ti devojcica stalno drzi svoju masinu kod tebe, sledi moj primer - ozeni se :) Probali smo do sada kojesta da igramo 1on1 i oboje smo zakljucili da od Q2 bolje nema. Podsecam, o ukusima se ne raspravlja :)

AmonRa, kad nadjes zenu svog zivota, nikakav problem nije da je navuces na Q2 ili stagod vec voles, jer i ona vole to isto :)

A za sve ostale, u medjuvremenu sam nasao brdo Q2DM mapa (stotinjak MB), pa ako nekom treba...

Eh ... izgubih svoju registraciju za ovaj forum, pa nisam odma' odgovorio.

eNivejZ, imamo mi mape kod nas, nego nisu indexirane na files strani iz nekog razloga, no to sad nije ni toliko bitno.

Ono sto hocu da ti kazem jeste da su ZTN mape one koje se najvise igraju posle standardnih, i jos nekoliko drugih custom, ali mislim da ce te ZTNovi prilicno zadovoljiti :)

Lucky je napisao(la):
eNivejZ, imamo mi mape kod nas, nego nisu indexirane na files strani iz nekog razloga, no to sad nije ni toliko bitno.

a zar nije bila na RuR-u jedna malecna fina 1-1 mapa za q3 sva onako zelena i sa puno cevi svuda i neki otrov u nekim bazencicima koji je u stvari teleport...i po default-u se ucitava Doom kao jedini bot (kad ih ubacujes)
i zasto nema Tokio Towers konvertovanu za q3?
aj, pomazi, plz...ovo prvo mi je omiljena mapa ;)
poz

Ponesi CD i najavi se...

na 064/1101-959 i snimicu ti pregrst mapa, kako starih, tako novih i sa turnira i svacega...

Nazad
Vrh Dno